x

predala se policiji

Mirnesa se krila u Crnoj Gori, preko svog advokata poručila da će sletjeti u Štutgart!

Mirnesa S. (42), osumnjičena da je njemačku firmu ojadila za milion eura, stigla je iz Crne Gore na aerodrom u Štutgartu gdje je uhapšena, pišu njemački mediji.

Foto: Sascha Baumann / all4foto.de/Instagram

Njen advokat je ranije najavio da će se Miki predati, kao i tačno vrijeme njenog dolaska na aerodrom. I dalje se ne zna gdje je sakrila novac.

- Htjela je da se preda, pa je njen advokat kontaktirao s policijom i javio im kada dolazi u Štutgart - saopštila je njemačka policija.


Foto: Sascha Baumann / all4foto.de

Kako javljaju njemački mediji, Mirnesa je prilikom hapšenja bila mirna, a policijski zvaničnici su potvrdili da se krila u Crnoj Gori.

Podsjetimo, Mirnesa, koja je iz njemačke firme ukrala milion eura, nakon čega je nestala, u Štutgartu je poznata i pod nadimkom Miki.


Kako je ranije saopšteno iz njemačke policije, Mirnesa je 14. oktobra ukrala novac kojem je imala pristup kao zaposlena u kompaniji za transport novca. Krađa je uočena isti dan, a policija je odmah započela istragu.


Priča se i da je Mirnesa voljela luksuz, ali nije mogla da ga priušti. Za brendirane proizvode kao što je Roleks, koje je voljela da pokazuje na fotografijama na Instagramu, njeni prijatelji su rekli da su kopije.


Bivši kolega iz firme koju je opljačkala Ivan Angelov rekao je da je u prvi mah bio šokiran, ali se sjetio da je Mirnesa često govorila da više ne želi da radi, već da se zabavlja, piše njemački RTL. Dodao je da je sve mogla da uradi za muškarca kojeg voli i da vjerovatno nije sama organizovala pljačku.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.