x

sude se

Miroslav dovoljno pati kad vidi kakvu ženu je izgubio: Ilićeva bivša ljubavnica se oglasila i izazvala lavinu komentara!

Miroslav Ilić i njegova nekadašnja ljubavnica Mirjana Antonović imali su ročište, a ona godinama pokušava da dokaže da je pjevač biološki otac njenog sina Devina.

Mirjana se pojavila na suđenju raspoložena, a po izlasku iz suda istakla je da je pod velikim stresom.

"Ovo je sve veoma stresno, utiče na zdravlje sve ovo. Na svakog bi ovo bilo stresno, ne samo na mene. Osjećam stres, lupanje srca, to su te posljedice. Voljela bih da se to okonča. Ova situacija je bespotrebna. Ne smijem ništa da pričam", rekla je Mirjana.


Ona se sada ponovo oglasila i otkrila da ne gubi nadu. Naime, Antonovićeva je na svom Fejsbku objavila nekoliko fotografija sa suđenja, a uz to je napisala sljedeće:

"Poslije suđenja. Sad je sve u Božjim rukama", ispod objave nizali su se komentari u kojima su joj prijatelji pružili riječi podrške.


"Miro, neka pravda pobijedi, ali u svemu ste pobjednici Devin i ti... Imate jedno drugo, lijep život, a Miroslav sigurno pati kad vidi koju je ženu izgubio", "Samo hrabro i glava gore", "Ti si kraljica", glasili su samo neki od komentara.


Inače, Mirjana je prije ulaska istakla da se njoj i Devinu smučilo sve ovo:

"Tu smo da se završi situacija do kraja i Devin jedva čeka da se završi sve ovo, danas neće doći. Mi ćemo se boriti da se promijeni zakon o DNK analizi, mučno nam je sve ovo", rekla je Mirjana.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.