x

Miroslav Ilić ima 8 dana da uradi DNK test!

Pjevač Miroslav Ilić nije došao na suđenje u ponedjeljak na kojem bi trebalo da se utvrdi da li je on biološki otac američkom ljekaru Devinu Antonoviću.

Viši sud u Beogradu je 18. oktobra 2019. Miroslavu i Devinu naredio da u roku od 30 dana odnesu bris u Institut za sudsku medicinu u Beogradu da bi se DNK analizom konačno razjasnilo da li je Ilić Devinov otac.

Ljekar je u ovlašćenoj ustanovi u Americi dao bris i poslao ga je u Beograd, ali pjevač to nije uradio, niti se pojavio na zakazanom suđenju u beogradskoj Palati pravde. Njegovi punomoćnici su obavijestili sud „da mu ovih dana nije bilo dobro“, a kada je dobio novi rok od osam dana da se izjasni da li hoće da odnese bris, naveli su „da ne znaju kada će moći da ode Institut za sudsku medicinu, jer vjerovatno neće biti u zemlji!“ – navodi izvor blizak sudu.


Folk pjevač sada navodno osporava identitet Mirjane Antonović jer je nekoliko puta mijenjala prezime.

– Punomoćnici pjevača kažu da Mirjana ima četiri različita identiteta. Tražili su da se utvrdi da li je u svim dokumentima ista osoba upisana kao Devinova majka. Kao argument za to su naveli da ona u izvodu iz matične knjige rođenih ima jedno prezime, a u tužbi za utvrđivanje očinstva, koja je po zakonu podnijeta protiv oba roditelja – drugo prezime – kaže izvor, navodeći da su na taj način pokušali da naprave cirkus od suđenja.

Po Zakonu o parničnom postupku, ne postoji mogućnost prinudnog uzimanja DNK uzorka, niti je propisana kazna za odbijanje. Međutim, to je presudno prilikom odlučivanja suda. Ako pjevač odbije DNK analizu, onda se izvode drugi dokazi.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.