x

lažna afera

Miroslava Simov: Ša se dogovorio sa ženom da zavede Taru zbog novca!

Ne prođe ni jedan dan u rijalitiju Zadruga, a da se ljubavnici Nenad Aleksić Ša i Tara Simov, žestoko ne posvađaju. Glavni razlog sukoba ovog puta je reperova izjava da će popiti kafu sa svojom ženom Ivanom i da će tada riješiti svu papirologiju oko razvoda, ali je zbog toga Tara poludjela.

- Praviš od mene debila, lažna frka non-stop. Šta je problem, jesi li ti normalna, šta sam rekao? Ne udaraj me više, šta treba više da kažem. Samo sam rekao pozdrav za sve žene, nisam rekao za svoju bivšu ženu. Raskini sa mnom ako hoćeš - govorio je reper, dok je Tara vikala da je ostavi na miru i da ne želi više da razgovara sa njim.


Miroslava Simov, Tarina majka, za Kurir kaže da je sada ubijeđena da Ša ima dogovor sa suprugom da pravi ljubavnu aferu i da je njena kćerka nasjela na to.

- Što se tiče odnosa sa Aleksićem, Tara će skončati zbog njega. On ima dogovor sa ženom, sve je dogovoreno zbog novca, a Tara se jede i propada zbog tog klošara i manipulatora matorog - istakla je ona.


Miroslava je dodala da njena kćerka ne želi nikakav kontakt sa njom.

- Niko me ne zove, a ja bih samo željela da spasem kćerku. Ne ostaje mi ništa drugo nego da razvalim vrata, napravim haos. Ona umire tamo, nema je, ne želi moje pozive jer ne razgovara sa mnom još od prošle Zadruge. Okrenuli su je zlobnici protiv mene, njene rođene majke. Monstruozno mi prijete zbog nje na društvenim mrežama, plašim se da ću nestati, isčeznuti sa zemlje. Toliko sam se mučila da je odgajim, a za to ni hvala nisam dobila. Spavam gdje stignem, jedem svoja crijeva, a voljela bih da pojedem nešto drugo - završila je Tarina majka.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.