x

cvjetaju mu ruže

Mišel Gvozdenović se ženi djevojkom mlađom od 13 godina: Pjevač sa njom živi u stanu na Vračaru, evo čime se ona bavi!

Bivši zadrugar i pjevač Mišel Gvozdenović otpočeo je potpuno novi život nakon Zadruge, te je krenulo nikad bolje.

Gvozdenović je nakon rijalitija kupio čak dvije nekretnine, na Vračaru i na Dedinju, a trenutno živi u nekretnini na Dedinju i to sa novom djevojkom.

Naime, pjevač je u ljubavnoj vezi sa anonimnom djevojkom Janom koja kako izvor otkriva studira francuski jezik, a želja joj je da postane prevodilac.


- Jana još uvijek studira, mlada je, želi da postane prevodilac. Dok studira, ona radi jednoj zubarskoj ordinaciji kao pomoćnik - priča izvor, pa dodaje da je Mišel okačio sliku sa njom, ali je vrlo brzo obrisao, jer ne voli da emotivni život otkriva javnosti.


- Dok su bili u Turskoj na odmoru izbačena je bila slika na kratko i skinuta, jer Mišel ne voli da pokazuje svoju privatnost previše, pa gleda da sačuva sve u tajnosti - priča izvor, pa otkriva da se pjevač i Jana zabavljaju oko šest mjeseci.


- Mišel se zaljubio do ušiju, zabavljaju se oko 6 mjeseci, tako nekako, da ne slažem, ali nikada ga nisam vidjela takvog, odlijepio je baš za njom, a i mlada je slatka je, neiskvarena, skromna, nije sa estrade, poznata, neko normalna, takva njemu i treba, zato se i zaljubio! Sad je kupio i stan na Vračaru, a prije toga jedan na Dedinju, tu sada živi sa njom - zaključuje izvor.

.

.

.

.

.

Izvor: Srbijadanas

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.