x

Misionarsku ne smijemo zbog Milojkovog bajpasa, ali volim nešto drugo! Čim joj pređe rukom preko stomaka Milijana je spremna: Otkrili hit detalje iz kreveta!

Milijana Bogdanović i Milojko Božić nisu prezali da objelodane sve tajne iz svoje spavaće sobe, u kojoj i te kako uživaju! Naime, što se poza tiče, najviše vole otpozadi. Dvadesetjednogodišnjoj djevojci i budućoj supruzi operisanog Božića jedino je uskraćena misionarska poza, zbog njegovog bajpasa.

"Volim poze u kojima muškarac dominira. Uzbuđuje me kada me Milojko šljepne po g..i. Poželim ga čim ga pogledam, toliko mi je dobro sa njim", izjavila je Milijana, pa dodala da ga zavodi - golotinjom.

"Dovoljno je da se istuširam i gola izađem iz kupatila. Nisam u fazonu da nosim haltere i s..si veš".

"Dovoljno je da pređem rukom preko njenog stomaka i da poželi se.s", kaže Milojko.


"Milijana voli da je udaram po g..i! Kad je riječ o pozama omiljena nam je otpozadi. Volio bih i od naprijed, ali ne mogu. Zbog operacije srca ne smijem misionarsku pozu", ispričao je on napominjući da nikada nije pio lijekove za potenciju.

"Baš nikada? Čudno mi je to. Često ga pitam za to i kaže da nije. Milojko je pitao kardiologa koji ga je operisao šta da radi ako dole zakaže. On mu je rekao da bi u tom slučaju smio da uzme 50 mg 'vijagre' nedjeljno. Ipak, plašim se da bi to moglo da smeta njegovom srcu", izjavila je Milijana.

"Ako zatreba, zbog nje bih popio 'vijagru' i otišao srećan u raj", nadovezao se Milojko.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Informer)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Želite li naći jednu ženu za jednu noć? Dobrodošli u >>>>> www.XXdate.club