x

Mislila je da se njen bogati dečko šali, a onda rekla Da: Aleksandra Subotić se udaje, Peca neće da čeka, a ovo su njihovi planovi za budućnost!

Aleksandra Subotić 4 mjeseca je u vezi sa izvijesnim Petrom iz Novog Sada, a uskoro će se za njega udati. Rijaliti učesnica zaljubila se u biznismena, a planiraju i da prošire porodicu.

"On što prije želi i djecu jer je ipak u zrelim godinama. Toliko mu je ušla pod kožu da ne želi da gubi vrijeme, pa hoće da joj što prije stavi prsten na ruku i da ona i njena kćerka Magdalena počnu da žive kod njega na salašu u okolini Novog Sada. Njih dvije su mu unijele novu energiju u život ", kaže izvor blizak Aleksandrinom dečku.

Aleksandra je prvo prasnula u smijeh, jer je mislila da se njen dečko šali, s obzirom na vrijeme koje se zabavljaju. Peca, prema riječima izvora, Subotićevoj uliva sigurnost i povjerenje, pa je pristala da se uda.


"Naravno da želim da se udam i da Magdalena dobije brata ili sestru, ali zaista ne znam kada će se to dogoditi. Peca i ja trenutno uživamo u ljubavi, on ima sve što David nikada nije imao. Za početak, nije žigolo. Peca je strpljiv, povučen i uvijek tu za mene. Ne voli da se eksponira, zato ne poziramo zajedno za medije. Stabilan je, ozbiljan, pravi džentlmen, za razliku od Davida koji ne može da mu prismrdi. Sretna sam što se sve izdešavalo tako brzo jer sam pored Peca shvatila šta je prava ljubav", kaže Aleksandra Subotić.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.