x

Miss Evrope 2020.: Na nju niko ne ostaje imun! Ljepotica Vladana Railić u top 5 favorita!

Miss Evrope 2020. godine će se održati 29. februara, a zanosna Vladana Railić važi za jednu od glavnih favoritkinja. Top model iza koje stoje brojni projekti se visoko kotira kada je plasman u pitanju, a već sada je svi vide u 5 najljepših u Evropi. 

Vladana Railić je već ranije imala priliku da se ostvari na raznim poljima kada je ljepota u pitanju. Ponosno nosi titulu Miss Dijaspore, a najveća očekivanja su svakako pred njom. Prestižni izbor za Miss Evrope će se održati 29. februara, a upravo je Vladana jedna od glavnih favoritkinja, tako da je već sada mnogi vide sa nekom od lenti.


Ukoliko ponese titulu najljepše nije ni čuditi, a ona se za to vrijeme ozbiljno pripreme. Kako saznajemo, sponzor njenog takmičenja je automobil Range Rover koji će je voziti, a na takmičenju će imati privatne šminkere i frizere poput pravih diva. 


Top model Srbije za 2012. godinu, aktivna sportistkinja može da se pohvali nevjerovatnom ljepotom i figurom na koju je teško ostati imun. Nije ni čudo što su mnoge marketinške agencije pozvale upravo nju da ih zastupa, tako da Vladana krasi i mnoge bilborde. 


Kako izgleda jedna dama, u isto vrijeme zanosna i s.ksepilna, profinjena i atraktivna, dokaz je i sama Vladana. Miss Evrope je korak više u njenoj karijeri, a nakon tog izbora, očekuje je i dosta drugih, unaprijed dogovorenih angažmana. Mi ne sumnjamo kako će ova ljepotica, baš kao i do sada, na još jednom izboru biti koplje ispred svih. 

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.