x

NEMA JE VEĆ 13 DANA

Misterija telefona Ane Volš: Policija otkriva da je baš ovdje posljednji put lociran signal! Uhvaćen nakon njenog nestanka!

Dnevnik policije o istrazi u slučaju nestale Beograđanke Ane Volš potvrđuje da je signal njenog mobilnog telefona uočen 2. januara, nedaleko od njene kuće u Kohasetu, 24 sata nakon što je ona nestala bez traga. Ane nema već 13 dana, dok je njen suprug Brajan Volš u pritvoru zbog ometanja istrage.

Dnevnik policijske uprave Kohaset od 26. decembra 2022. do 8. januara 2023. pruža uvid u rane trenutke istrage, počevši od izvještaja o nestalim osobama. Prema evidenciji, policija je 4. januara 2023. primila poziv za provjeru dobrobiti Ane Volš, čije je ime pogrešno napisano u dokumentu. Prema dokumentu, pozivalac „navodi da je on glavni obezbjeđenje kompanije za koju radi Ana Tišman Spajer“.


„Tačno je da je njen poslodavac kontaktirao policiju 4. januara. Međutim, to je bilo kao rezultat toga što je gospodin Volš, Brajan Volš, kontaktirao poslodavca i rekao: „Nisam se čuo sa svojom ženom“, rekao je Miner u sudu.

Poslodavac je predložio da njihov bezbjednosni tim, koji je bivši službenik za sprovođenje zakona, kontaktira policiju Kohaset, što je on i učinio. Dnevnici policije Kohaset pokazuju da je od 4. januara Anin mobilni telefon bio isključen, ali da je posljednji put "uhvaćen signal" oko 3.14 ujutro 2. januara u blizini njene kuće, samo 24 sata nakon što je navodno posljednji put viđena. Dnevnik dalje opisuje kako je Anin mobilni telefon „udario u toranj“ na Reservoir Roadu u Kohasetu, otprilike 1,7 milja daleko od njene kuće.


Četiri stanara koji žive u ili oko Reservoir Road-a rekli su za Fok Njuz Digital u četvrtak uveče da su istražitelji pročešljali područje 6. januara. Istražitelji su pitali komšije da li su vidjeli ili čuli nešto tokom ranog jutra 2. januara iz kuće para koji živi u blizini.

- Spavali smo i ništa nismo vidjeli. Imamo kameru, ali je bila puna, pa sam prošle nedjelje obrisao snimak i nerviram se zbog toga - rekao je muškarac koji je želio da bude anoniman.


Volš, majka trojice dječaka, poslednji put je viđena u ranim jutarnjim satima 1. januara, kada je trebalo da ode na lokalni aerodrom kako bi se ukrcala na let za Vašington. Njena kompanija je prijavila njen nestanak policiji 4. januara, nakon što je, prema riječima branioca Brajana Volša, kontaktirao firmu i pitao gdje se Ana nalazi.

Ali u danima između Aninog nestanka i prijave nestale osobe, Brajan Volš je navodno lagao o tome gdje se kretao. Brajan Volš je uhapšen i optužen za dovođenje u zabludu policijske istrage. Tokom pojavljivanja Brajana Volša na sudu u vezi sa optužbama, naloženo mu je da bude zadržan uz kauciju od 500.000 dolara u gotovini.


Ana Volš, žena iz Srbije koja je misteriozno nestala 1. januara 2023. godine, majka je troje djece i zaposlena je u firmi za nekretnine. Ana je po profesiji agent za nekretnine i ubrzano se kretala ka poziciji regionalnog menadžera u vašingtonskoj firmi za koju radi.

Rođena je u Beogradu, a u Sjedinjene Američke Države se preselila 2005. godine i počela da radi sezonske poslove u ugostiteljstvu. Radila je kao sobarica i kao konobarica u Vašingtonu. Godine 2008. živi i radi u Njujorku poslije čega se seli za Boston, gdje postaje stalnozaposlena na mjestu menadžera za hotelske rezervacije u hotelu u Lenoksu gdje je srela svog budućeg muža Brajana Volša. Tu su se i zaljubili.


Ana i Brajan Volš su se sreli kao po scenariju iz romantičnog filma. Upoznali se sasvim slučajno tako što je ona otišla da očisti njegov stan. Tada je počela njihova ljubavna priča.

Brojni prijatelji koje je stekla su šokirani njenim nestankom i razvojem događaja. Njen suprug je uhapšen zbog optužbi da je navodio istražitelje na pogrešan trag i nasmijan je otišao u sudnicu, gdje je suočen sa dokazima tužioca koji se navodno kose sa njegovim iskazom.

.

.

.

.

.


.

(Kurir.rs/Nova)


KOMENTARI
2

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Moj bivši muž i ja prekinuli smo prije godinu i dva mjeseca i bila sam u šestom mjesecu trudnoće. Oboje se volimo i to je za mene bio šok i stvarno mi je slomilo srce. Pokušao sam ga nazvati i obje su linije bile isključene. Pokušala sam doći do njega na društvenim mrežama, ali on me uklonio s njih. Pokušala sam doći do njegovih roditelja i rekli su mi da je njihov sin rekao da me ne voli i da me ne želi vidjeti i da ne znaju što nije u redu. Plakala sam i plakala svaki dan jer sam ga jako voljela. Sve dok nisam rodila i beba nije napunila godinu dana, nisam mogla vratiti svoju ljubav. Opet sam bio zbunjen. Ne znam što da radim, a ostala sam i bez posla, a nemam novaca za brigu o bebi. Bila sam jadna u životu pa sam plakala svojoj sestri i ispričala joj svoj problem i rekla da zna za snažnu čaroliju koju je bakao dr. Apata koji joj je pomogao kada nije mogla zatrudnjeti. Kontaktirala sam ga putem e-maila i on je rekao da će mi pomoći i rekao mi je da je žena stavila urok na mog muža i rekao da će mi pomoći da razbijem urok kako bi mi se moj muž vratio zauvijek i da će biti moj. Za mene je bilo veliko iznenađenje da se dogodilo sve što je rekao. Muž mi se odmah vratio i rekao mi da mu oprostim. Puno hvala ovom moćnom i istinskom čaroliju. Molim se da poživi dugo i da više obavlja svoj divan posao. Ako imate problem koji vas muči u životu, obratite se ovom moćnom igraču čarolija! On vam može pomoći. Neće vas iznevjeriti, možete ga dobiti putem gmail adrese: [email protected] ili putem njegovog vibera / whatsappa: (+66 81 302 8552)
zdravo prijatelju, moje ime je naomi samuel, liječnica sam i imam 45 godina. Molimo vas da pročitate moje istinito životno svjedočanstvo, imam pozitivnu namjeru da će ove informacije pomoći nekome tko čita ovaj članak, da u roku od dva dana obnovi razoreni brak i obnovi izgubljenu ljubavnu vezu. Nakon godina veze s ethanom, on je prekinuo sa mnom, učinila sam sve što sam mogla da ga vratim da me voli, ali sve što sam učinila bilo je uzalud, toliko sam ga željela zbog ljubavi koju gajim prema njemu , upitala sam ga s Obećala sam sve što sam imala, ali on je odbio. Objasnila sam problem svojoj kolegici na poslu i ona mi je predložila da se radije obratim ljubavnom čarobnjaku koji bi mi mogao pomoći da mu uzvratim ljubav, ali ja sam tip osobe koja nikada nije mislila da dio ljubavnih čarolija postoji ili djeluje, nisam imala Izbor nego da ga isprobam, poslala sam e-mail kanalu spellcaster i on mi je rekao da nema problema da će sve biti u redu prije tri dana, da će se moj bivši vratiti prije tri dana, bacio je ljubavnu čaroliju u zrak i iznenađujuće, drugi dan je bilo oko 3:00 ujutro. Bivši ljubavnik me nazvao na mobitel, bila sam toliko iznenađena da sam odgovorila na telefonski poziv i sve što je rekao je da mu je toliko žao zbog svega što se dogodilo da želi da mu se vratim jer me toliko voli. Bila sam tako sretna i tako smo počeli živjeti sretno zajedno. na ovaj način ga možete kontaktirati ako vam je potrebna bilo kakva pomoć možete ga kontaktirati sa ovom e-mail adresom:[email protected] ili ga kontaktirati na WhatsApp / Viber sa ovim brojem: (+66 81 302 8552) ... :) .. :) .. :) .. :) .. :). . :)