x

Misterija zašto je čuvena doktorka digla ruku na sebe: Depresija uzela miljenicu estrade?!

Ugledna beogradska doktorka, estetski hirurg Violeta Skorobać Ašanin, koja je sebi zarila nož u srce u nedjelju oko podneva u kupatilu porodičnog stana, uradila je to usljed depresije, koju nije mogla da pobijedi, saznaje Srpski telegraf iz njenog najbližeg okruženja.

Žena koja je zaslužna za izgled brojnih estradnih zvijezda poput Nataše Bekvalac, Seke Aleksić, kao i mnogih političara i pripadnika srpskog džet-seta gotovo da ni sa kim nije pričala o psihičkim problemima koji su je mučili proteklih mjeseci, ali je bilo i onih koji su primijetili da nije ista kao ranije. Prodavačica iz marketa kod koje je Violeta često pazarila potrepštine ispričala je da je primijetila promjene u njenom ponašanju.


- Viki je bila tiha i nasmijana donedavno, a onda je nastupila neka čudna faza kod nje, pa smo je viđali da danima bez osmijeha korača preko ulice. Nekako je bila utihnula. Ne postoji drugi razlog osim da je bila u depresiji - rekla je tužno prodavačica koja je dodala da je Violeta bila jedna od njenih omiljenih mušterija.

Od jedne Beograđanke koja se obratila redakciji Srpskog telegrafa saznali smo da je doktorka odlagala operacije u posljednje vrijeme.


- Htjela sam da smanjim grudi i željela sam da operaciju obavi doktorka Violeta na svojoj klinici, zbog odličnih preporuka koje sam čula, međutim, ona mi je već nekoliko puta pomjerila termin. Posljednji put kad sam je čula, prema glasu mi se činilo da je bezvoljna i utučena - rekla je naša sagovornica.

Jedan od doktorkinih statusa takođe je ukazivao da joj nije sve potaman i da se bori sa problemima, koje, izgleda, nije imala snage da podijeli ni sa najmilijima. Moguće da je htjela da ih zaštiti.


- Treba da se sjetimo da nismo jedini koji su se našli u naizgled nepremostivoj nevolji. Baš kao što se zmaj odupre vjetrovima, tako i nas nevolje mogu ojačati. I kao što se na hiljade ljudi prije nas susrelo sa istom sudbinom i preživjelo, tako možemo i mi. Dr R. Brasch - i to će proći - napisala je doktorka nedavno, a u ovim riječima se krije rješenje zagonetke njene smrti.

Violetin suprug Dragan i sin Andrej, koji stanuje u drugom stanu u istoj zgradi, zanijemili su od bola otkad su pronašli Violetino beživotno tijelo u kupatilu nakon što su nasilno otvorili zaključana vrata. Juče u toku dana u stan nesretne doktorke dolazili su porodični prijatelji da izjave saučešće, ali i da saznaju kakva je muka natjerala Violetu da sebi oduzme život, ali su svi izlazili suznih očiju i bez odgovora.


- Sin i muž primaju saučešće i non-stop im zvone telefoni jer ih sa raznih strana zovu prijatelji i porodica, koji ne vjeruju da Violete više nema. To je gospodska porodica. Njen sin ima stan u zgradi i uz njega je trenutno njegova djevojka. Ne ostavlja ga samog. Imaju i kućnu pomoćnicu, koju je strašno pogodilo Violetino samoub.stvo. Dragan i ona su imali skladan brak, kakav se rijetko viđa, i mnogo su se voljeli, mazili i pazili. Nikome nije jasno šta joj se desilo u glavi i duši da napravi tragediju - ispričao je za Srpski telegraf stariji gospodin po izlasku iz doktorkinog stana.

- Sarađivali smo više od decenije, pomogla si mnogim našim ženama, tužna sam što mi nismo tebi. Počivaj u miru, draga Violeta A.!

- Ako ti je duša lijepa, kao što si ti bila, onda te je bog uzeo kao anđela. Niko ne zna kakve tuge čovjek nosi duboko u sebi.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.