x

Misteriozna poruka i bijela ruža: Zalediće vam se krv u žilama kad vidite šta se nalazi na ulazu u zgradu gdje je prije devet godina Filip Kapisoda presudio Kseniji Pajčin! (FOTO)

Danas se navršava devet godina od kako je pjevačica Ksenija Pajčin tragično izgubila život u svom stanu na Voždovcu. Kseniju je iz vatrenog oružija usmrtio njen tadašnji dečko maneken Filip Kapisoda, poslije čega je digao ruku na sebe.

Mnogi i nakon devet godina ne mogu da povjeruju da Ksenije više nema. Pjevačica je važila za uvijek nasmijanu osobu koja je bila puna energije i optimizma, a uvijek je zračila i svojim atraktivnim izgledom.

Beživotna tijela svoje kćerke i tadašnjeg pjevačicinog dečka, zatekla je Ksenijina majka Ljubica. Tragedija se dogodila u Nikšićkoj ulici, a zbog ovog tragičnog događaja zgradu u kojoj je Ksenija živjela komšije su proglasili ukletom.


Svake godine brojni poštovaoci pokojne Ksenije ostavljaju cvijeće i poruke ispred zgrade svoje omiljene pjevačice, a naša ekipa je ove godine zatekla tamo neobičnu poruku i bijelu ružu, piše Pink.rs.

Naime, devet godina nakon tragične smrti pjevačice, ekipa portala Pink.rs zatekla je prizor od kog se ledi krv u žilama ispred zgrade u kojoj je pjevačica živjela i u kojoj je ubijena. Na ulazu se odmah primijetila bijela ruža, koju je ostavio nepoznati muškarac uz veoma emotivnu poruku iz koje se može zaključiti da mu je Ksenija veoma značila.


- Nikada te neću zaboraviti... Gdje god da si... Tvoj - piše na ceduljici  pored bijele ruže.


Takođe, komšije su nam rekle da i dalje ne mogu da se oporave od tragedije koja se dogodila mladoj pjevačici u njihovoj zgradi, kao i da je stan u kom je Ksenija ubijena prodat stranim državljanima.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.