x

Mitrova popila tužbu od bivšeg? Progovorila o raskidu, a onda i o razvodu: To me je najviše koštalo!

Dragani Mitar je, prema njenim riječima, trenutno u planu samo da se što prije razvede od Siniše Dragutinovića, koji joj ni u kakvom smislu ne pomaže. Sa druge strane, raskid s Edisom Fetićem bio je, kaže, logičan potez, zbog porodičnih problema koje ne mogu da riješe.

"Od početka smo smatrali da nije trebalo da budemo zajedno u rijalitiju, ali nismo mogli da se iskontrolišemo pred kamerama. Možda bi bilo bolje da smo bili prijatelji, ali bitno je da smo se nakon svega razišli u normalnim odnosima. Svađali smo se tamo i mirili nekoliko puta. Nikog nisam ubila, tako da kad bih ga srela, sjeli bismo i popričali", počela je ona, pa objasnila zašto je raskid bio neizbježan.


"Raskid je bio logična stvar, jer imamo porodičnih problema koje ne možemo da riješimo. On ima velike probleme u braku. Nije se pomirio sa bivšom suprugom, uvijek se slažem s tim da kad nešto pukne ne može da se vrati na staro", ističe ona, a ujedno smatra da su intimne scene bile sasvim normalan dio njihovog života na rijaliti imanju u Šimanovcima. 

"Mi smo se ponašali onako kako je to bilo i napolju, ništa nismo folirali. Zaboravili smo na kamere i ja sam se opustila. Imam dijete, ali sam mlada i poistovijetim se s djevojkama. Kao žensko to nije trebalo sebi da dozvolim, kajem se", priča Mitrova, koja tvrdi da joj je najviše nedostajao sin dok je tamo boravila.


"Najviše mi je nedostajao moj Jovan. Odmorila sam se od svega, ne dopada mi se moje učešće, neke stvari mi nisu trebale. Iskrenost me je koštala", sigurna je ona koja je, inače, prije nekoliko dana imala ročište sa bivšim suprugom Sinišom.

"Imali smo dva ročišta, jedna tužba je bila od njega. Tužio me je jer sam iznosila navodno klevete na njegov račun i vrijeđala njegov ugled po emisijama. Dok sam drugu tužbu uputila ja njemu za nasilno upadanje u stan", otkriva Dragana, pa dodaje da nije još sigurna čime će se baviti, ali da planira da od septembra možda ponovo bude učesnik "Zadruge 4".


" U nekim sam realizacijama, nadam se da ću do septembra odlučiti čime ću se baviti. Nagomilalo se svega i rješavam jedno po jedno. Nikad ne reci nikad, ali možda poslije Nove godine uđem u 'Zadrugu'. Ako mi zafali finansijskih sredstava, naravno da ću ući", kaže sada bivša zadrugarka.

Dragana Mitar tvrdi i da njen bivši suprug ne viđa sina Jovana, kao i to da ne plaća alimentaciju.

"Jovan je sa mnom, ne viđa ga. Ne znam ni kada ga je posljednji put vidio, zvao je mog tatu da siđe i da mu preda neke poklone. Niti se s njim čuje, niti ga viđa. Ni u kakvom smislu ne pomaže, čak ni u materijalnom smislu. Alimentaciju ne plaća. Prioritet mi je da se razvedem od njega što prije", zaključila je Mitrova. 

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.