x

javnost nije znala

Mjesecima nisu živjeli zajedno! Isplivali šok detalji braka Jelene i Duška: Karleuša čak i prijetila Prijoviću!

Javnost je ostala u šoku kada je pjevačica Jelena Karleuša priznala putem Instagrama da se razvodi od muža, fudbalskog menadžera Duška Tošića nakon 14 godina braka.

Saopštenje je napisala na Instagramu. Jelena je navela da Duško Tošić više ne vidi sebe kao dio porodice, kao i da će se sporazumno razvesti.

Odgovorni urednik Kurira Rajko Nedić je gostujući u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji komentarisao Jelenino saopštenje i otkrio da iz nekih izvora ima informaciju da Jelena i Duško nisu živjeli mjesecima zajedno kao i da su to vješto skrivali od javnosti.


- Ko nije upoznat sa njihovim odnosom, njemu je iznenađenje. Međutim, znamo da oni već duže vrijeme nisu živjeli zajedno ali skrivali su to od očiju javnosti. Preko nekih mojih izvora saznao sam da su pregovori trajali mjesecima jer je pitanje vrlo delikatno. 14 godina su u braku, stekli su veliku imovinu, imaju dvoje djece. Gledali su da to bude sporazumno zbog djece prvenstveno. Ovo je bilo najbolje moguće rješenje. Mi smo imali informaciju da se ona već seli u drugu kuću - rekao je Rajko.


Nedić ističe da je saznao da je Karleuša nakon što se desio incident između Duška Tošića i fudbalera Aleksandra Prijovića na jednom beogradskom splavu, ona Prijoviću uputila "prijeteću" poruku, braneći svog supruga.


- Povodom incidenta koji se dogodio između Aleksandra Prijovića i Tošića saznao sam da je Jelena poslala poruku Prijoviću braneći svog muža. Napisala mu je da to nije u redu što je došao u njen grad da tako nešto radi, maltene mu je zaprijetila. Stala je u odbranu Duška, što je vrlo lijepo. Drago mi je da se ovo ovako završilo, bez obzira na turbulentan brak možda, sada nastavljaju svojim putem. Želim im uspjeha u daljem životu - ispričao je Nedić.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.