x

ponudio joj katalog sa momcima

Mladenovićka zakukala da joj treba dečko, Palma joj poručio: Evo ti katalog, izaberi pravog muškarca!

Političar Dragan Marković Palma ponudio je mladoj pjevačici Aleksandri Mladenović katalog s momcima da izabere onog pravog. Nekadašnja takmičarka "Zvezda Granda" je u emisiji "Magazin in" otkrila da još nije našla pravog muškarca i da je u strahu da li će ga ikad naći jer su muškarci postali užasni i nema onog koji ne vara i ne šara.

- Nedostaje mi pravi partner. Prvo osmijeh da promijenim, moram da se smijem. Kada nađem takvog, biću i ja vedrija - rekla je Aleksandra tugaljivo, što je Palmi očigledno djelovalo kao vapaj za pomoć.

Čim je čuo njenu tužnu priču, političar se svesrdno ponudio da pomogne.

- Šaljem katalog s pravim momcima - rekao je Palma ko iz topa.


- Nema potrebe niko da mi nalazi momka, ja ću sama - odbila je Mladenovićka.

Iako se dosta pisalo o njenoj vezi sa Mihajlom Šaulićem, sinom pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, pjevačica je priznala da je slobodna i da joj nedostaje partner i time stavila tačku na bilo kakvo povezivanje sa slavnom porodicom.


Podsjetimo, Aleksandra je nedavno, prilikom gostovanja u emisiji "Amidži šou", izazvala brojne komentare na račun izgleda, a kako je djelovala otečeno, mnogi su komentarisali da je pretjerala s botoksom.

Na društvenim mrežama su je tada stavili na stub srama jer je uništila izgled i prozivali je kako više ne liči ni na šta, te kako je trebalo da pazi kada je išla kod plastičara. Međutim, pjevačica je objasnila o čemu se radi i otkrila da to nema veze s operacijom, već s viškom kilograma, kao i s određenim zdravstvenim problemom, koji su joj napravili haos s vodom u organizmu.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.