x

Mlađi i ljepši od Zole: Evo kako izgleda Miljanin dečko! (FOTO)

Miljana Kulić zamijenila jeLazara Čolića Zolu novim, mlađim dečkom! Zadrugarka je smuvala fudbalera iz Brusa, koga je upoznala preko drugarice iz Niša!

Popularna Nišlijka baš ne voli da gubi vrijeme. Tek što je izašla iz rijalitija početkom juna, tačnije nakon što je diskvalifikovana zbog fizičkog napada na Jovanu Tomić Matoru, Miljana se brzo adaptirala na spoljni svijet.

Ona je počela da izlazi i da se provodi, a da je svog bivšeg dečka Zolu, s kojim se smuvala u "Zadruzi", već zaboravila, govore i fotografije u čiji smo posjed došli. Kulićeva se na njima grli sa javnosti nepoznatim muškarcem, i to u gluho doba noći!


Kako saznajemo, u pitanju je Marko Radisavljević, fudbaler iz Brusa koji ima 25 godina. Miljanu je upoznao prethodnog vikenda, kada je otišao u posjetu sestri, inače Kulićkinoj komšinici.

- Maretova rođaka živi u Nišu, Miljanina je drugarica. Kako bi ga lijepo ugostila, sestra ga je izvela u provod i pozvala je i Miksi da im se pridruži. Ona je to jedva dočekala jer su joj falili izlasci tokom rijalitija, pa su otišli u jedan noćni klub. Tu su se i Miljana i Marko opustili, malo su ćaskali i dopali su se jedno drugom, a ona je to odmah rekla komšinici i pitala je da li ima nešto protiv da ga muva - kaže naš izvor blizak Kulićevoj i dodaje da se njenoj drugarici dopala ideja.


- Nisu se dugo zadržali u diskoteci, već su svi izašli napolje. Kako je bilo toplo, kupili su piće i seli u parkić, gdje su nastavili da se druže. Mladi par se malo osamio, otišli su da se prošetaju i tada su se poljubili. Ne znam u kom smjeru će da ide njihova veza, posebno jer nisu iz istog grada, ali zasad uživaju - kaže izvor.

Inače, novi Kulićkin dečko, pored toga što igra fudbal, radi još jedan posao.

Radisavljević je već objavio i fotku sa Miljanom, nakon čega mu se inboks usijao. Mi smo došli do prepiske između njega i jednog njegovog poznanika, gdje je priznao da mu je zadrugarka djevojka.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.