x

Mladoženja je istog momenta otkazao vjenčanje: Naredio je gostima koji imaju crvenu tačku da ustanu, a onda otkrio jezivu istinu o mladi!

Vjenčanje je za mnoge najvažniji dan u životu, ali se dešava da ponekad stvari baš i ne idu kako je to zamišljeno. Iako bi na ovom danu par trebalo da se zavjetuje na vječnu ljubav, ima i onih koji upravo tu vide savršenu priliku da se osvete pred svima. Tu su prijatelji, rodbina, mladenci su u centru pažnje, pa eto prilike za ovakav potez...

Cijelu priču ispričao je svjedok sa vjenčanja po imenu Šon, i to pred ogromnim auditorijumom - u BBC-jevoj emisiji "Grejam Norton šou", koja se emituje u Velikoj Britaniji.

Naime, mladić po imenu Šon je u dijelu emisije "Crvena stolica" u kojem je potrebno javno ispričati neki blam koji su gosti doživjeli, odlučio da ispriča šta mu se dogodilo na vjenčanju. 


- Mladoženja je u jednom trenutku zamolio za pažnju i rekao svima da ustanu. Svatovi su ustali, a onda im je rekao da okrenu svoje tanjire.

"Ako na tanjiru imate crvenu tačkicu, nastavite da stojite", rekao je mladoženja. Nakon ovog obrta, osmorica momaka ostala su da stoje - ispričao je Šon u emisiji.

Svi su mislili da je u pitanju igra, a onda je uslijedilo mladoženjino objašnjenje.

- Dame i gospodo, ovo su muškarci koji su spavali sa mojom ženom dok smo bili vjereni. Ovog trenutka idem da tražim poništenje braka - rekao je mladoženja i izašao.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.