x

" 26. 05. i razvod i svadba istovremeno" !?

Model Jelena Govedarica nakon razvoda ponovo sudbonosno DA?!

Pošto se u zadnje vrijeme u medijima često spekuliše o udaji Modela Jelene Govedarice, šaljiv odgovor od nje same iznenadio nas je sve. " 26. 05. I RAZVOD I SVADBA ISTOVREMENO" !?

Naime, riječ je o njenom čak 54-om modno-scenskom performansu MUŠKARAC U ŽIVOTU JEDNE ŽENE za koji potpisuje scenario, koreografiju, kao i svu ostalu organizaciju. Pozorišnu scenu ovoga puta dijeliće sa glumcem Deanom Batozom.

- Gledaćemo jednu komičnu priču o braku u kojem dolazi do nesporazuma radi nemogućnosti dogovora o tome čime će se dijete baviti, kada se par razvodi, ali i vjenčava. Maj 26. u pozorištu u Prijedoru na modnoj sceni naći će se veliki broj uspješnih muškaraca, predstavit ćemo i sva druga zanimanja na koja svakodnevno nailazimo u životu, te ćemo tako zapravo vidjeti doktore, sportiste, ekonomiste, pravnike, novinare...

Za muzički dio bit će zadužena mlada ZG Džidža Stojković, dok će u revijalnom dijelu mušku kolekciju predstaviti dizajner Vladimir Di Krupsky. Za sada pripreme teku sjajno, sa oko 70 učesnika, glumačkom ulogom Deanom Batozom bit će noć za pamćenje rekla je Jelena za koju ne smunjamo da će i ovaj put nadmašiti samu sebe. 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.