x

sve za bebe

Moderona Style - malo carstvo svih potrepština za bebe!

Danas je jako bitno svojim bebama obezbijediti vrhunsku opremu, počevši od krevetića, pa sve do igračaka. Mališanima je neophodno osigurati prije svega kvalitet, a u nekolicini raznih trgovina gdje se možete opskrbiti stvarima za njih, treba pronaći one što nude najbolje. Specijalizirana samo za bebe, Moderona Style prodavnica zadovoljit će sve vaše potrebe. Riječ je o baby shopu gdje možete pronaći sve za bebe i mališane, a nalazi se u Lukavcu -  TC Belamionix, 1 sprat.

Moderona Style predstavlja pravo carstvo svega onoga što je potrebno vašim mališanima. Na jednom mjestu ćete pronaći stvari koje su potrebne vašim nasljednicima već od prvog dana života. Vlasnica Moderona Style - baby shopa je radila u farmaceutskoj industriji kao diplomirani pravnik pet godina. Kako kaže na nagovor sestre koja je već duže vremena uspješna u vođenju nekoliko butika, napušta posao i počinje vlastiti biznis.


- S obzirom da sam u to vrijeme bila trudna i bilo mi je jako teško da nađem sve što mi treba za bebu na jednom mjestu, a da je to kvalitetno i naspram kvaliteta pristupačno, odlučila sam se da posao krene u tom pravcu. Stupila sam u kontakt sa zastupnicima vodećih dječjih brendova i dogovorila saradnju. Tako se u našoj radnji mogu naći proizvodi koji su prije svega provjereni i kontrolisani - objašnjava ona. 


Što se tiče kvaliteta i sigurnosti, Moderona Style posjeduju sve certifikate o tome, proizvedeno je u EU. Posteljine su izrađene od premium pamuka, bio pamuka i organskog pamuka, a ne drže sintetičke materijale i one koje sadrže primjesu sintetike.

Moderona Style je mjesto iz kojeg oprema ide za domove širom BiH, a upravo to je najveći uspjeh i potvrda kvaliteta. 


- Mislimo prije svega na zadovoljstvo naših kupaca i naša najveća satisfakcija jeste što nam se kupci uvijek iznova vraćaju. Neki od brendova koji se mogu naći u našoj radnji su Lorelli, Kikka Boo, Jungle, Cangaroo, Moni , My Baby, Fim... Naša ponuda je jako široka, imamo sve što je potrebno za dolazak bebe na svijet. Izdvojiti ćemo ono najtraženije: odjećica, bebi igračke,  sterilizatore, izdajalice, bebi kamere, alarme, ljulje, ležaljke, kolica, krevetiće, posteljine i još mnogo toga. Ova godina je bila posebno uspješna za nas tako da smo imali i reopening prije dva mjeseca. Dakle, ista adresa, ali tri puta veći prostor nego prije. Nalazimo se u Lukavcu, Trzni centar Belamionix, na 1. spratu - objasnila je vlasnica baby shopa. 


Dakle, dragi roditelji, spremno dočekajte i obezbijedite svojim mališanima samo najbolje. Uz brojne brendove u Moderona Style shopu pružite sebi i svom djetetu vrhunsku kvalitetu, njegu, udobnost i sigurnost kakvu zaslužujete.

Moderona Style je dostupan na Instagramu i Facebooku: 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.