x

Modna jesen! Sedam vrućih trendova aktuelne sezone…

Jesen ne mora da bude dosadan modni period! Ako je suditi prema ponudama highstreet brendova – sezona pred nama je šarena, vesela i zaigrana!

U nastavku vam predstavljamo sedam vrućih modnih trendova za jesen 2020!

#1 Bajkerska jakna

Bilo da je kombinujete s poderanim farmerkama i martinkama ili sa sanjarskom haljinom pastelnih boja i cvjetnog uzorka, bajkerska kožna crna jakna jedan je od ovosezonskih must have komada. Iako je nekada bila rezervisana za muške ormare, sve je češće susrećemo i u najženstvenijim varijantama. Na vama je samo da odaberete onu savršenu.

#2 (Mala) crna haljina

Od večeri u pozorištu, preko poslovnog ručka, rođendanskih zabava do nekih svečanijih prilika, mala crna haljina jedan je od onih komada koji bi svaka žena trebalo da ima u ormaru. Bilo da vam je privlačniji nešto klasičniji ili pak hrabriji kroj, uz samo jednu crnu haljinu i nekoliko različitih modnih dodataka, imaete bezbroj kombinacija. Neka modne igre počnu!

#3 Umjetno krzno

Ako postoji komad koji je savršen za hladne dane, onda je to kaputić od eko krzna. Na vrhu liste modnih trendova zadržao se već nekoliko sezona, a izuzetak nije ni ova. Preko tople boje vanilije, vibrantnih, toplih nijansi do klasične teddy bear smeđe varijante, baš svaki je jednako šarmantan na svoj način.

#4 Kaput s uzorkom

Za svaki dan prikladan klasični sivi, ili pak nešto elegantniji u boji devine dlake, kaput je s kojim ne možete pogriješiti. No, želite li kaput u kojem ćete se istaknuti u gomili, koji će biti onaj jedan statement komad koji će podići baš svaku kombinaciju i oraspoložiti i najtmurniji dan, naš prijedlog je kaput s uzorkom. Bilo da je u pitanju cvjetni, karirani ili geometrijski, samo neka je wow!


#5 Haljina A kroja

Popularnost širom svijeta stekle su još sredinom prošlog vijeka, a jednako popularne kao što su bile onda, popularne su i danas. Strukirane, s dugmićima na grudima te A-kroja od struka naniže, istaknuće ženstvenu figuru, a u zavisnosti od toga kombinujte ih s obućom sportske varijante ili nešto elegantnijim modelima, ekspresno će se iz svakodnevne transformisati u komad za neke posebnije prilike. 

#6 Teksas jakna

Zaboravite na dosadne, klasične teksas jakne. Ove se sezone nose šarene, drugačije, vezene, s aplikacijama i natpisima, krznom oko vrata… Savršen su odabir za svaki dan tokom prelaznog perioda kada je slojevito odijevanje zapovijest, a provjereno će razigrati baš svaku odjevnu kombinaciju.

#7 Majice s rol-kragnom

Izrazito ženstvene, majice pripijene uz tijelo naglasiće struk i obline na najsofisticiraniji način. Kombinujte ih s hlačama visokog struka, bermudama i toplim hulahopkama ili pak minicama i nešto dužim suknjama.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.