x

HRVATSKI MAESTRO

Modrić uskoro potpisuje novi ugovor s Realom

Kraljevski klub spreman mu je ponuditi novi ugovor i već je poznato po kojim uvjetima

Španski i njemački mediji jutros pišu o sastanku u Real Madridu na kojem je bio i Luka Modrić te na kojem mu je rečeno da će morati pristati na ulogu rezervista sljedeće sezone kad dođe Jude Bellingham.

Kraljevski klub

Kraljevski klub spreman mu je ponuditi novi ugovor i već je poznato po kojim uvjetima.

Realovci će pred Luku staviti ugovor na još godinu dana po identičnim uvjetima kakve je imao i na prošlom ugovoru, prenosi El Mundo Deportivo, a riječ je o iznosu od 10 miliona eura po sezoni.

Florentino Perez svjestan je kako će uskoro doći dan kad Luka Modrić više neće biti igrač po standardima Real Madrida, ali o tom potom, zasad smatra kako je dovoljno dobar za nastaviti u Kraljevskom klubu i to po identičnim uvjetima, ali u malo reduciranijoj ulozi.

Zamjena “klincu”

Ove sezone odradio je gotovo 50 utakmica, proveo gotovo 3000 minuta na travnjaku u svim natjecanjima, namjestio šest golova i zabio još šest, a sve to s 37 godina na leđima i praktički bez ijedne teže povrede cijelu sezonu.

Ova će vijest razveseliti i navijače, koji su tokom godina postali obožavatelji lika i djela hrvatskog maestra i koji već mjesecima izazivaju Pereza da mu ponudi novi ugovor. Izgleda kako će se to sad konačno dogoditi

Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.