x

"Moj Zumbule" je novi hit koji će pjevati svaki muškarac, dok će ritam rasplesati sve djevojke!

Nermin Bjelić Nero je polaskan ranijom sjajnom saradnjom sa Grand produkcijom, te je ostao u trenutno najjačoj producentskoj kući u regionu. Tako je i novi hit izdao upravo za Grand. Naime, talentovani pjevač je premijerno predstavio novu pjesmu "Moj Zumbule", a potrudio se da tematika pjesme bude za svakog muškarca, neovisno da li onog koji voli ili je ostao bez ljubavi. Ono što je zarazno svakako je ritam, koji će vjerujemo mnogima od vas popraviti raspoloženje i "natjerati" vas na đuskanje.


Nova pjesme Nermina Bjelića Nere nosi naziv "Moj Zumbule" i odmah po premijernom predstavljanju se istakla i privukla pažnju. Nermin je dugo vremena radio na ovom projektu i želio je da sve izgleda perfektno. Dugo se radilo i na samom izboru numere, a kako su mu otvorena velika vrata Granda želio je nešto što će biti posebno i drugačije, te privući pažnju.


Pjesma je s jedne strane energična i brza, a opet s druge ima priču. Prve reakcije su sjajne i Nermin može biti zadovoljan učinjenim poslom, a svakako veliki doprinos tome je učinio sjajan tim. Uspjeh pjesme je bio očekivan uzmemo li u obzir da je Mirko Šenkovski Geronimo radio muziku i aranžman. Za spot se pobrinula Grand Produkcija, a sve je rađeno pod palicom Dušana Šljivića. Stilista Nenad Todorović se pobrinuo da Nermin izgleda posebno za ovu priliku.


Na pjesmi je radila zaista velika ekipa:

Aranžman: G-Team

Programiranje: Geronimo i Laris Pašalić

Saxofon: Ismar Porić

Klavijature: Kenan Glavinić

Bubanj: Damir Bumbar Sinanović

Bas: Robert Barić

Gitare: El Saz i Dragan Buca Todorović

Prateći vokali: Jadranka Kristof, Dragana Kajtazović, Geronimo

Mix I Master: Borjan Milošević i Mahir Sarihodžić (Long Play -Studio)

Sponzori su Cafe Baltazar New York i European sports bar Atlanta.

Rad Nermina Bjelića Nere možete pratiti putem njegove oficijalne Facebook stranice:
https://www.facebook.com/nermin.bjelic

Instagram stranice: 
https://www.instagram.com/nerminbjelic/


.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.