x

Moja kćerka je krmača, ima obraz kao đon: Ljuba Pantović javno izvrijeđala Aleksandru Subotić!

Ljuba Pantović i njena kćerka Aleksandra Subotić popularna učesnica rijalitija "Parovi" su u jako lošim odnosima, a često je dolazilo i do ozbiljnih svađa i vrijeđanja između njih.

Da sve to još uvijek nije prošlo i da pomirenje između njih nije ni na pomolu svjedoči i objava Ljube Pantović na društvenim mrežama gdje je žestoko izvrijeđala svoju kćerku, kao i Vesnu Rivas koju Aleksandra naziva drugom majkom.


- Ja ne ulazim u "Parove". Ulaze neke N. N. osobe koje se kače za moje ime. Čujem, krmača i njena "kćerka", pa iskreno fizički su sve sličnije, a ono što im je identično su obraz kao đon i neostvarenost na ovoj planeti - poručila je Ljuba.

Subotićeva je od nedavno ponovo u vili "Parova" gdje ima dosta neprijatelja, a jedna od učesnica je već uspjela da joj saspe čašu punu ulja u lice i na haljinu.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Ovo je moje svjedočanstvo o dobrom djelu čovjeka koji mi je pomogao .. Moje ime je Tracy Adams, a ja se bavim u Kanadi. Moj se život vratio! Nakon dvije godine braka, moj suprug me ostavio s troje djece. Osjećala sam se kao da moj život završava i raspadala se. Zahvaljujući čarobnjaku nazvanu dr. Shifu koji sam upoznao na internetu. Na jedan vjernik dan, dok sam pregledavao internet, tražio sam dobar spell caster koji može riješiti moje probleme. Došla sam na seriju svjedočanstva o ovom spell casteru. Neki su svjedočili da je on ponijeli svoje Ex ljubavnika, neki su svjedočili da vraća maternicu, neki svjedočio je kako može baciti čaroliju da se zaustavi razvod i tako dalje. Bilo je jedno osobito svjedočanstvo koje sam vidio, bilo je o ženi koja se zove milost, svjedočila je o tome kako je dr. shifu vratio svog bivšeg ljubavnika u manje od 72 sata i na kraj njezina svjedočenja dala je dr. shifu e-mail adresu. Nakon čitanja svih ovih, Odlučio sam dati dr. Shifu probati. Kontaktirala sam ga putem e - adrese i objasnio mu je problem. U samo 2 dana moj muž se vratio k meni. Mi riješili smo naše probleme, a mi smo čak i sretniji nego prije. Dr shifu je doista a talentirani i nadareni čovjek i neću ga prestati objavljivati ​​jer je on divno dr. ... Ako imate problem i tražite pravu i pravi čarobnjak za rješavanje tog problema za vas. Pokušajte s dr. Shifu danas, možda biti odgovor na vaš problem. Evo njegovog kontakta: [email protected] https: // templeofmiracles.wordpress.com/ Još jednom vam zahvaljujte dr. shifu. Kontaktirajte ga za sljedeće: (1) Ako želite da se vaš bivši van. (2) ako uvijek imate loše snove. (3) Želite biti unaprijeđeni u vašem uredu. (4) Želite da žene / muškarci budu trčali za vama. (5) Ako želite dijete. (6) [Želite biti bogati. (7) Želiš vezati svog muža / ženu da bude tvoja zauvijek. (8) Ako vam je potrebna financijska pomoć. (9) Ako želite zaustaviti razvod. 10) Pomažući ljude da nestanu iz zatvora. (11) Brak čarolija (12) čudesne čarolije (13) Ljepote uroka (14) PROPEKCIJSKA SKUPINA (15) atrakcija uroka (16) Čarobnjaci zla. (17) Ljubavni čarolija (18) Ukloni čarobnjačke bolesti. (19) IZBORNI POBJEDNI IZVORI. (20) USPJEH U ISPITIVANJIMA. (21) Ljubav da se tko voli tebe. Kontaktirajte ga danas: [email protected]. posjetite i njegovu web stranicu https://templeofmiracles.wordpress.com/ [email protected] ili dodajte taj broj na whatsapp +2348134107393 ..