x

OTVORILA DUŠU O NAJBOLNIJOJ TEMI

Moje i Acino dijete je preminulo poslije osam dana: Ana Ćurčić sa knedlom u grlu otkrila detalje tragedije!

Bivša supruga Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić sa knedlom u grlu otkrila je svojim cimerima kakva tragedija ju je zadesila.

Naime, Ana Ćurčić pokrenula je bolnu životnu temu, i tom prilikom je priznala Jovani Tomić Matoroj, da joj je dijete preminulo poslije osam dana.

- Imala sam problem kad je Dušan umro da sam sanjala isti san od sna, pa mi je krenuo strah od spavanja. Sin od brata, to mi je teška tema i izbjegavam to - govorila je Matora.


- I meni je dijete umrlo sa osam dana prvo, moje i Acino - dodala je Ana.

- Ja sam se tako radovala kad je snajka bila trudna, dan noć je bila žurka, bitniji događaj od mog rođendana. Sve je bilo super, javljali su mi svake nedjelje, čuvali Dušana i to sam tako doživjela jer je brat odlučio da se zove Dušan po mom stricu. Išao je na operaciju, bio je mali i rođen je sa anomalijom dušnika, nije mogao da diše i mislili su da je prehlada. Operacija je prošla sa desetkom, ali bio je mnogo mali i nije mogao da preživi - nastavila je Matora.


Ana je potom otkrila još detalja o djetetu koje joj je preminulo poslije osam dana, pa iznijela zbog čega sumnja da je i dalje živo.

- Pod tepih si gurnula, kao ja. To je dublja tema, o tome možemo da pričamo. Kod mene je situacija da ja nikad nisam dobila nijedan papir da mi je dijete rođeno, nismo dobili da nam je dijete umrlo, nismo imali pravo da ga sahranimo. Ja mislim da je ona živa. Zvala se Aleksandra i to je bilo dijete ljubavi - govorila je Ana.


- Znam, rekla si mi sa kim - dodala je Matora.

- Nećemo sad o tome - poručila je Ana s knedlom u grlu.


Podsjetimo, Ana je neposredno prije svog ulaska u rijaliti "Zadruga" na društvenim mrežama podijelila sliku sa poznatim beogradskim biznismenom Draganom Acom Bulićem, ispod koje je napisala da je zapravo on njena najveća ljubav.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.