x

ekskluzivno donosimo

Molimo vas da ne dovodite djecu: Šta sve piše na pozivnici za vjenčanje Jasmine Izetbegović?

Jasmina Izetbegović je danas rekla sudbonosno "Da" svom izabraniku Ćamilu Humačkiću, biznismenu iz Stoca sa adresom stanovanja u Njemačkoj. Oni su prvo u Gazi Husrev-begovoj džamiji obavili šerijatsko, a sat kasnije u Hotelu Europe i građansko vjenčanje. 

Tema broj 1. danas u medijima svakako je vjenčanje kćerke Bakira Izetbegovića. Lijepa Jasmina je kao kćerka jednog od najistaknutijih političara najaktuelnija priča danas u državi, a na njeno vjenčanje je pristigao i  turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan, koji je stigao u pratnji supruge Emine.


Hayat je objavio  fotografije sa vjenčanja, a Ekskluziva.ba portal vam donosi i ekskluzivnu fotografiju kako izgleda pozivnica za vjenčanje Jasmine i Ćamila. Na pozivnici je upečatljiv zlatni ljiljan, a zanimljivo je kako se gostima navodi da ista važi za isključivo odrasle osobe, te se gosti mole da na vjenčanje ne dovode djecu. Iako su mediji spekulisali kako je gostima zabranjeno fotografisanje i objavljivanje slika na društvenim mrežama, to nije navedeno u pozivnici. 

.

.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.