x

raskrinkala ga

Monika (21) iz Makedonije priznala sve o aferi sa razvedenim Ša (42): Pričao joj bajke, a kad je ušla u rijaliti uslijedio hladan tuš!

Monika Jovanovska, nakon svih svađa i sukoba sa Nenadom Aleksićem Ša i Tarom Simov, odlučila je da otvori dušu Marku Janjuševiću Janjušu.

- Ja da ga ponižavam i vrijeđam neću. Svi kažu da sam se ugasila i uplašila, ali nisam. Mogu ja da okrenem i priču na drugu stranu, ali neću - rekla je Monika.

- Možda ti se dopadne neko drugi, ne možeš ga čekati cijelog života - dodao je košarkaš.


- On je htio sa mnom nešto da ima, rekao mi je da ga čekam, ali šta on treba da uradi ovdje nešto, a ja da gledam. Nikada nisam zamišljala da bih ušla ovdje, govorila sam nikada. Mislila sam da nisam takav čovjek, preemotivna sam. Zamolila sam ga da me ne spominje, da kroz neku šifru može da me pozdravi, samo da mi ne kaže ime... - govorila je Jovanovska.


- Dozivali su me, molili da dođem, da ga odljubim od nje, a svjedok si šta je bilo kada sam došla. Htjela je da pokrene peticiju, njeni fanovi da reaguju - rekla je Monika.

- Da, bre, Tara ima puno fanova - iroično je rekao košarkaš.


- Pa da, ima fanove. Kada sam ušla sve je ispalo... Iskreno, osjećam se vrlo iskorišteno. Kada god kažem kako je bilo, oni me napadnu. On nikada nije ništa loše rekao o meni, sa mnom je napolju bio kako treba. Non stop smo se čuli, znali smo ko gdje ide i kada, znala sam svaki korak. Kao da smo u vezi, tako. Rekao je da nećemo ništa, jer ako uđe u Zadrugu, biće nam teško, a i da ne bi pazio šta će i sa kim da radi. Rekla sam mu lijepo ako uđe da je najbolje da mi spominje ime. Kada sam došla osjetila sam nešto prema njemu, iskreno, a poslije sam ispala budala. Ispalo je da sam ja došla da mu prekinem komunikaciju sa Tarom, a stvarno nisam. Došla sam pa ako bude bude, neću ja da se miješam - govorila je Monika.

l

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.