x

Monstrum se brani šutnjom! Liječnik: Djeca od traume nisu mogla ni plakati!

Sinoć nešto iza 23 sata u Policijsku upravu zadarsku priveden je Josip Rođak koji je na Pagu s balkona obiteljske kuće bacio četvero svoje malodobne djece. Policija ga je prijavila za četverostruko teško ubojstvo u pokušaju, potvrdila je glasnogovornica zadarske policije Ivana Grbin.

Jutros je priveden u Županijsko državno odvjetništvo na ispitivanje. Kako javlja HRT, branio se šutnjom. Tijekom prijepodneva će izaći pred suca istrage koji će odlučivati o istražnom zatvoru. Jučer je ispitan na policiji te se također branio šutnjom.

Podsjetimo, djeca u dobi od tri, pet, sedam i osam godina, bačena su jučer ujutro sa šest metara visine. Dvoje djece je izvan životne opasnosti, dok su dvije djevojčice u teškom stanju. Sedmogodišnja curica je najteže ozlijeđena, uz brojne ozljede glave i grudnog koša. Prevezena je u KBC Zagreb, a stanje joj je stabilno.


Pomoćnik ravnatelja KBC-a Zagreb: Vjerujem da će djevojčica biti dobro

Tijekom noći stanje teško ozlijeđene sedmogodišnje djevojčice nije se pogoršalo, javlja televizija N1. Ona je i dalje životno ugrožena, još uvijek je na respiratoru i ima teške ozljede glave, grudnog koša i trbuha.

Pomoćnik ravnatelja KBC-a Zagreb i voditelj Odjela za pedijatrijsku intenzivnu medicinu dr. Milivoj Novak rekao je da je djevojčica koja je najteže ozlijeđena sada stabilno te kako vjeruje da će biti dobro.


Liječnik iz zadarske bolnice: Nikada ovako nešto nismo vidjeli

Dr. Edij Karuc s odjela intenzivnog liječenja Opće bolnice Zadar, koji je primio ozlijeđenu djecu, kazao je za Novu TV da nikada nije vidio ništa slično.

"Na moju i našu sreću, nikada ništa slično nismo vidjeli. Anesteziolog sam već 20 godina, a ovako nešto nismo vidjeli. Nema gore stvari nego kad vam hitna medicinska pomoć dovede takav jedan smotuljak sav krvav, koji čak od teških trauma i ne plače. Ali moram reći da smo doista to vrhunski obradili. Ovim putem se zahvaljujem svim mojim djelatnicima koji su stvarno napravili pravi posao", kazao je.

"Primili smo četvero djece, tri curice i jednog dječaka. Jedna curica je imala lakše tjelesne ozljede, dok je ovo troje imalo teške tjelesne ozljede. Kroz dan smo ih stabilizirali i njihovo stanje je sada puno bolje nego jutros. Nažalost, jedna djevojčica koja je bila doista teško ozlijeđena, koja ima ozljede glave, grudnoga koša i trbuha, je upravo sada premještena u KBC Rebro", dodaje.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Index.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.