x

"užas, vide ti se vene"

Morala sam da stavim ogromne silikone, grudi su mi bile kao poslije dojenja: Zorannah nakon operacije i negativnih komentara!

Najpoznatija srpska modna blogerka, Zorana Jovanović Zorannah, krajem 2020. godine, dvije godine nakon prve operacije grudi, podvrgla se drugoj.

Ona nije bila zadovoljna postojećim, jer su joj "grudi izgledale previše prirodno", a razmak između njih je bio preveliki.

Nakon operacije i oporavka Zorana se novim većim grudima poshvalila na Instagramu, nakon čega je uslijedila lavina negativnih komentara.


"Užas, zašto si uradila ovolike grudi?", "Vide ti se vene...", "Zar stvarno misliš da si sada ljepša?", "Izgledaju kao baloni koji još malo neće imati na čemu da stoje", samo su neki od komentara njenih pratilaca.

Sada je Zorannah odlučila da snimi video i objasni sve oko novih grudi i njihove veličine, te je istakla da je morala da stavi veće implante iako joj to prvobitno nije bilo u planu.


"Kada sam radila prvu operaciju željela samm da budu što manje, međutim meni je doktor još tada rekao da je to za moj grudni koš premalo. Moje grudi su poslije totalno pale, a razmak između njih je bio ogroman. Grudi su mi izgledale kako da su prirodne, koje su narasle od trudnoće i pale zbog dojenja", rekla je blogerka i dodala da je morala da stavi veće implante kako bi izgubila veliki razmak između grudi, iako joj to nije bilo u planu.

"Morala sam da ugradim ogromen silikone. Ja sam htjela manje, ali 5 doktora mi je reklo da stavim velike zbog moje konstitucije", objasnila je blogerka i rekla da je sada zadovoljna.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Mondo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.