x

Morant sa slomljenim palcem: Bili smo blizu

Playmaker Grizzliesa Ja Morant otkrio je da je igrao ozlijeđen u završnici sezone, uključujući i play-in utakmicu koju je njegov tim izgubio od Portlanda 126:122.

“Prethodne četiri utakmice, od susreta s Raptorsima, bio sam na terenu sa slomljenim palcem na ruci“, rekao je mladi Morant, koji je Blazersima dao 35 poena, ipak nedovoljno da Grizzliesi pobjede i izbore drugu utakmicu koji bi onda odlučivao o plasmanu u play-off.

Grizzliesi su bili jedno od najugodnijih iznenađenja sezone, ali su u 'balonu' u Orlandu imali skor 2-7 i ostali bez plasmana u doigravanje.

“Definitivno jesam razočaran porazom, nitko ne voli gubiti, ali pozitivno je što znamo da smo bili nadomak cilja, samo dvije pobede dijelile su nas od play-offa. Znamo da samo treba nastaviti raditi i da se spremimo za sljedeću sezonu“, kaže 21-godišnjak, rookie sezone u NBA, i dodaje:

“Ponosan sam na sve u ekipi. Borili smo se sa brojnim problemima, prije svega s ozljedama, još od rane faze sezone – prvo ja, onda Brandon Clark, pa Jaren Jackson. I sada smo se mučili s ozljedama, ali nismo odustajali i ponosan sam na to kako smo se borili“.


(Sportklub.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.