x

Morate ih vidjeti – bajkovite Midnight Zero Zero cipele

Što to Pepeljuga i Marija Antoaneta imaju zajedničko osim prekrasnih balskih haljina i prijema koji traju do iza ponoći? Cipele, naravno! Ada Kokosar mlada je stilistica porijeklom iz Slovenije i Italije, koja je pokrenula vlastitu liniju bajkovitih cipela i zaludila sve zaljubljenike u malo drugačiju modnu estetiku i priču.

Midnight Zero Zero je brend raskošnih “staklenih” cipela upotpunjenih bogatom tkaninom i ukrasima koji u konačnici daju zanimljivo umjetničko viđenje dvije kultne ličnosti, Pepeljuge i Marije Antoanete.

Dašak glamura, staromodnosti i umjetničkog duha dizajnerice je ono što ove cipele apsolutno izdvaja od bilo kojih drugih dizajnerskih cipela koje se trenutno mogu pronaći na tržištu.

Kako je sve počelo? Kokosar je prije bilo kakvog pokretanja brenda bila stilistica koja je bila zapažena u modnom svijetu po svojim zanimljvim effortless kombinacijama začinjenim s volumeniziranim odjevnim siluetama i monohromatskim paletama boja. Budući da je oduvijek iskakala iz uobičajenih modnih okvira ne prateći niti jedan trend, jedinstvena i drugačija kolekcija cipela od nje se je naprosto očekivala.

Ono što je pokrenulo cijelu priču bila je capsule kolekcija s čuvenim Cesare Paciottijem, predstavljena na pariskoj couture sedmici mode. Kolekcija Paciotti by Midnight sastojala se je od salonki i poludubokih cipela koje su bile ukrašene PVC detaljima, raskošnim kristalima, satenom i svilom; spojilo se je nespojivo, prošlost i sadašnjost, elegancija i grunge. Zanimljivost mješavine i kombinacije raznih materijala je u tome što su sve cipele sto posto nepropusne i nosive u normalnim životnim situacijama.


Dizajnerica je naglasila kako je željela napravili visoku modnu cipelu koja će bez problema podnositi kišu i prljavštinu, a u tome je i uspjela. Nakon velikog uspjeha s Paciottijem, Kokosar pokreće vlastiti brend cipela i nastavlja s dobro poznatom estetikom. 


U planu je i širenje brenda te okupljanje kreativnih individualaca drugačijih ideja i viđenja mode, a dok se to ne dogodi mi možemo uživati u ovim fantastičnim cipelama i jedva čekati neko sljedeće modno ostvarenje briljantne Ade Kokosar.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.