Moto Fest Banjaluka 2021

20.08.2021 00:00 Do 22.08.2021 23:45

Već četvrtu godinu se održava najveći regionalni moto festival - Moto Fest Banjaluka! U organizaciji MK Stršljen, 20. i 21. avgusta na tvrđavi Kastel u Banjaluci će se okupiti više hiljada bajkera iz regije, ali i Evrope i svijeta, kao i mnogi ljubitelji dvotočkaša, dobre muzike i kvalitetnog druženja.

Svi će biti u prilici su da uživaju u bogatom i sadržajnom programu koji će i ove godine obuhvatiti:

- Najveći moto defile ulicama Banjaluke,

- Muzički program u okviru kojeg će nastupati najpoznatija imena regionalne muzičke scene,

- Moto sajam na kojem će se predstaviti najnoviji modeli vodećih svjetskih proizvođača motora, te proizvođači prateće moto opreme,

- Stunt vožnje poznatih regionalnih stunt majstora,

- Izbor/nagrada najboljih motora i moto klubova, bajkerske igre kao i prateći zabavni program sa novim atrakcijama i sadržajima.

Cilj Moto Festa ostaje usmjeren na razvoj i promociju moto sporta, kao i moto turizma u Banjaluci. U prethodnim godinama kvalitetnim programom i sadržajima Moto Fest se izdvojio na mapi regionalnih događaja i zasluženo prikupio vjernu publiku iz svih krajeva regije, Evrope i svijeta koja se svake godine prepuna pozitivne energije okuplja na Kastelu.

Više informacija o Moto Festu Banjaluka 2021 možete saznati i pratiti novosti na zvaničnoj veb stranici na www.motofestbl.com kao i nalozima na društvenim mrežama i kanalu na YouTube-u.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.