x

elegantno izdanje

Moza bint Nasser oduševila izgledom na zatvaranju Svjetskog prvenstva u Kataru!

Moza bint Nasser, supruga bivšeg katarskog emira šeika Hamada bin Khalife Al Thanija, oduševila je izgledom na zatvaranju Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru.

Za ovu priliku odabrala je košulju, crnu suknj, unikatni ogrtač i štikle. Hidžab u bijeloj boji dodatno je naglasio ljepotu njenog lica. Svjetskoj javnosti je postala poznata po fenomenalnim odjevnim kombinacijama te je mnogi nazivaju kraljicom stila.


"Kako se Svjetsko nogomento prvenstvo bliži kraju, ostvarujemo san koji mnogi smatraju nedostižnim. Bili smo dobri domaćini historijskog turnira. Čestitam reprezentaciji Argentine, pobjednicima Svjetskog prvenstva", napisala je na svom Instagram profilu.


Podsjećamo, na otvaranju SP-a pojavila se u haljini brenda Prada, koju je prvi put nosila 2010. godine, kada je njena zemlja aplicirala za ulogu domaćina ovog sportskog događaja. Haljinu je krojila italijanska modna kuća po narudžbi i inspirisana je njenom kolekcijom za proljeće/ljeto 2007.


Njena fasciniranost modom utjecala je i na poslovne odluke. Naime, 2010. godine katarska kraljevska porodica kupila je kultnu robnu kuću Harrods u Londonu za 1,7 milijardi dolara. Dvije godine kasnije, kupili su italijansku modnu kuću Valentino za više od 857 miliona dolara.

.

.

.

.

Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.