x

svađa

Možeš li da mi budeš drug? Dejan zamjerio Dalili druženje sa Carem, njoj prekipjelo, pa kroz zube zaprijetila bivšem mužu!

Tokom porodičnog sastanka, Dejan i Dalila Dragojević sreli su se u pušionici i ušli u novi sukob.

- Šta hoćeš više od mene? Nemoj mi se praviti žrtvica! - viknula je Dalila.

- Eto kako ti govoriš - rekao je Dejan.

- Previše si ti mudar da bi se raspravljao sa mnom. Hoćeš da me izludiš totalno! - nastavila je.

- Čime? Šta sam uradio? - pitao je Dejan.


- Sve! Sve radiš što me nervira! Zamjeraš mi poglede, a ništa nisam uradila! Grizeš prste, nerviraš me! Hajde ovako! Možeš li ti biti sa mnom drug? - pitala je Dalila.

- Kao što si sa Filipom ne mogu, nikad! - odgovorio je.

- Ko se bre druži sa Filipom? Odakle ti to? Ja se svađam sa njim, a ti kažeš da se družimo! Evo, neka bude, ja sam te ukanalila, ja sam te degradirala, idi riješi svoje probleme i ćao - vikala je Dalila.

- Ili budi korektan ili ništa! Ti mene izluđuješ! Ovo su momenti kada bih te ja izbušila i prošla kroz tebe! Sedi zauzmi svoj stav, šta si se pokupio ko pi.da neka? - brecnula se Dalila.


- Kako si drska i bezobrazna! Ja ne mogu više, svi su ti draži, svi su ti preči... Šta znači to zauzmi svoj stav? - pitao je Dejan.

- Lijepo sedi bre, šta si se tu usukao, sedi ko čovjek - navela je Dalila.

- Sjedio sam tamo gdje i Mensur, ne pada mi napamet sada. Sve me steže i sputan sam. Nisam više taj čovjek, nisam više u tom fazonu - rekao je Dejan.

- Šta mi tu kočiš vilicu? Nenormalni čovječe! Šta ti je nenormalni stvore jedan? - viknula je Dalila.

- Treba da budem primjer kako izgleda čovjek bez problema - dodao je Dejan.

.

.

.

..

.


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Žao mi je što ovo stavljam na internet, ali nemam izbora. Zar nikad nisam vjerovao u ljubavne čarolije ili čarolije dok nisam upoznao tog mađioničara kada sam ove godine posjetio svog prijatelja u ukrajini na poslovnom summitu. Susrećem čovjeka po imenu dr. ALABA bio je stvarno moćan, i mogao je pomoći s čarolijama koje bi vratile izgubljene, ljubavnike i magični novac, magiju ili magiju za dobar posao ili sreću. Sada sam sretan. Svjedočim jer me muškarac za kojeg sam se htjela udati napustio 5 tjedana prije vjenčanja i moj život se okrenuo naglavačke jer je naša veza trajala 3 godine. Jako sam ga voljela, ali njegova majka je bila protiv nas i nije imala dobro plaćen posao. Kada sam sreo ovog mađioničara, rekao sam mu što se dogodilo i objasnio mu situaciju. U početku sam bio neodlučan i sumnjičav, ali sam samo pokušao. I za dva dana, kad sam se vratila u Njemačku, nazvao me prijatelj (sada suprug) i došao k meni i ispričala sam se da je sve dogovoreno s njegovom majkom i obitelji i dobila novi razgovor za posao da se udam. Nisam vjerovao jer je dr. ALABA samo pitao moje ime i ime mog prijatelja i sve što sam htjela. Eto, sad smo sretni u braku i čekamo našu bebu, a moj muž također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. Njegov e-mail je: sada smo sretni u braku i čekamo našu malu bebu, a moj muž također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. Njegov e-mail je: sada smo sretni u braku i čekamo našu malu bebu, a moj muž također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. Njegova e-mail adresa je: [email protected] Možete ga kontaktirati i putem WhatsAppa/vibera na ovaj broj +1(425) 477-2744