x

Mračna tajna Bore Santane: On je sitni lopov, sa prijateljima krade po inostranstvu i tržnim centrima!

Veteran u rijaliti šou programu Zadruga svakako je muzičar i pjevač Bora Santana. On je već treći put zaredom učesnik ovog rijalitija, pa se može reći da je u odnosu na ostale zadrugare neko ko najviše zna mnoge pikanterije o svakome u Bijeloj kući, dok izgleda da malo ko zna nešto o njemu. 

To, međutim, neće ostati tako - portal Republika.rs došao je do nezvaničnih saznaja da Bora, osim što voli da muzicira, voli i društvo više nego sumnjivih tipova.

Naime, Santana se, kako kaže izvor blizak njegovom krugu ljudi, druži sa momcima koji zarađuju tako što kradu po tržnim centrima.

Prema riječima našeg sagovornika, to čak nisu ni sitni lopovi, pošto ordiniraju i po inostranstvu i bave se nelegalnim radnjama.


- Za Boru i njegove prijatelje kruže svakakve priče. Ono što se zna da mu drugari pljačkaju po inostranstvu i tržnim centrima. Nisu baš ekipa za pohvalu, a Bora se ubacio u rijaliti kako bi sebe sklonio od tih priča i da, ne daj bože, ne bi završio u zatvoru - kaže izvor za Republiku.

Očito da ima razloga što Santana svoj život krije kao zmija noge, dok o Zoli i drugim učesnicima svašta ima da ispriča, što i radi u rijalitiju. Pa, Boro, šta ćeš raditi kada se sazna za tvoje radnje, vjerujemo da ti neće biti svejedno.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.