x

Mračna tajna porodice Kulić: Živjeli u Čačku, pod policijskom pratnjom morali da napuste grad i otišli za Niš!

Miljana Kulić, godinama je proganjala zvijezdu „Granda” Mišela Gvozdenovića, u koga je bila patološki zaljubljena. Malo ljudi zna da je Miljana Kulić sa svojom porodicom živjela u Čačku gdje i Mišel, ali rijetko ko zna zašto je morala da se preseli u Niš.

- Ja sam nju tužio. Policija je izlazila na teren gdje je ona mene uznemiravala, to je bila moja kuća u Čačku. Miljana je uz pratnju policije morala sa svojom porodicom da napusti Čačak. Dokazi su u policijskoj upravi PU Čačak - rekao je Mišel.

S druge strane Miljana je kao po običaju imala kontra priču u svoju odbranu i rekla kako je Mišel organizovao njenu otmicu gdje su je odveli u šumu njegovi prijatelji i tamo je ostavili usred noći.

Mišel je rekao da to nema veze sa istinom i da se tako nešto desilo postojali bi dokazi u policiji, kao što on ima dokaze u PU Čačak.


- Još jednom kažem, nije važno šta kaže, nego ko kaže. Samo mali bezuman mozak kao što ga ona ima može to da izmisli. Da je to istina, za to bi se već znalo, policija bi reagovala i ja bih odgovarao. Nema od toga ništa. To je čista glupost. Laž - rekao nam je Mišel.

Još strašnije saznanje o Miljani Kulić jeste da se pretvarala da je kćerka tadašnjeg premijera Mirka Cvetkovića, a toliko je povjerovala u sopstvene laži da je na sve načine pokušavala da se približi nekadašnjem premijeru.


Miljana Kulić je umislila da je premijerova kćerka pa je time prijetila policiji i medicinskom osoblju na Klinici za zaštitu mentalnog zdravlja u Nišu, gdje je jedno vrijeme boravila.

- Na njega se pozivala kad god bi bila privedena zbog uznemiravanja javnih ličnosti. Onda joj je kvrcnulo da se njemu lično obrati. Zvala je vladu i tražila sastanak s njim - tvrdi naš izvor.

- Ne isključujem mogućnost i da je pokušala da stupi u kontakt sa mnom preko mojih saradnika, pa su je oni otkačili - rekao je Cvetković za Kurir.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.