x

uzima 400 eura za noć

Mračna tajna zadrugara: Preko dana radi kao komercijalista, a uveče bude sa ženama za novac!

Davor Lazić ušao je u "Zadrugu 5" tvrdeći da je polubrat Darka Lazića, međutim, ubrzo je priznao da je to laž i da je sve iskoristio radi sopstvene promocije.

Davor sad pokušava da se promoviše kao muzičar ali krije da su ga mnoge dame iz Austrije i Italije navodno upoznale kao žig.la.

- On živi na relaciji Maribor-Linc, bude često i u Salzburgu. Predstavlja se kao Hern Svit. Zvanično radi kao komercijalista u jednoj firmi, a uveče je žig.lo. Ja sam više puta bila sa njim i zadovoljna sam. Ok je dečko, pažljiv, nježan, zabavan, bilo nam je lijepo - rekao je navodno izvor za "Svet" i dodao:


- Za noć uzima 400 eura, a ako hoćete cijeli vikend da budete sa njim naplaćuje 1.500 eura. Mojoj drugarici je za četiri dana uzeo 2.500 eura. Mislim da je u rijaliti ušao da digne sebi cijenu, a ne da se ispromoviše kao pjevač - rekla je gospođa iz Tirola koja je željela da ostane anonimna.


Podsjetimo, Darko je u najmanju ruku bio zaprepašten informacijama koje je čuo o ulasku njegovog navodnog brata u rijaliti.

- Kakav crni polubrat, o čemu vi pričate? Ne znam ni ko je taj Davor, davno je postojao neki dečko što me je pratio na nastupima kao fan i tako se predstavljao, ali to nema veze sa istinom. Kako može da priča da se poznajemo i čujemo kada je to totalna laž?! Meni je stvarno muka više tih laži, svaki dan se pišu gluposti o meni, ali ovo je stvarno previše. Ako je odlučio da uđe u "Zadrugu" kao moj polubrat i da tako stekne popularnost, svaka mu čast. Nemam šta drugo da izjavim osim da nemam polubrata - rekao je Darko Lazić.

.

.

.

.

.

Izvor: Svet

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.