x

ISPLAKALA DUŠU NA MRKINOM GROBU

Mrko, jedini moj, oprosti mi: Ana Bekuta kukala i jecala na sav glas!

Iako je nakon smrti Milutina Mrkonjića dala zvanično saopštenje da mjesec dana neće ići na nastupe i neće pjevati, Ana Bekuta se ipak vratila nastupima! Ana je ipak riješila da radi jer joj je tako lakše budući da je jako utučena zbog smrti Mrke s kojim je provela deceniju!

Jako joj je teško pala odluka da ipak pjeva, pa je prije prvog nastupa u žalosti otišla na Mrkin grob i sita se isplakala. Prema riječima našeg očevidca, kukala je dva sata na sav glas!

- Kad sam vidio Anu na grobu, htio sam da joj priđem da joj izjavim saučešće. Iako se ne znamo, ipak su i ona i Milutin poznati, njihova je ljubav bila velika i nekako sam osjetio potrebu da joj se javim, međutim, toliko je ona jecala i plakala da sam shvatio da je to vrijeme odredila da nasamo bude sa svojim Mrkom - objašnjava izvor.


- Kukala je: Oprosti, Mrko, moram da radim! Znam da sam dala riječ da neću pjevati, ali znam koliko si volio moj glas i pjesme i znam da ćeš me razumjeti! Čeka me sad doček i repriza, mnogo mi je lakše da se sa tugom i samoćom nosim uz rad, sama u stanu ne bih izdržala. Zauvijek ću te voljeti, jedini moj - prepričava izvor s groblja.


- Mnogo sam se i sam rastužio dok sam je slušao kako jeca, zaista su bili par za primjer - zaključio je izvor.

Bekutu je, kada su nastupi u pitanju, kako domaći mediji tvrde, podržala i Mrkina prva supruga Daša.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Svet 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.