x

"ovdje su loši ljudi"

Mrzim je, ona je najgora mama na svijetu: Suprug Tanje Savić objavio šok prepiske sa sinovima! Mole ga za pomoć!

Pjevačica Tanja Savić, nakon duge borbe za starateljstvo nad sinovima dobila je bitku i nedavno sa njima došla iz Australije u Srbiju. Dječaci su nastavili život sa mamom u Smederevu, a domaći mediji su objavili šokantne prepiske njenih sinova sa svojim ocem Dušanom Jovančevićem koji je ostao u Australiji bez njih.

- Zabranila je djeci da mi se javljaju. Nov telefon sam djeci kupio za Srbiju da me zovu kad god žele, a ona im ugasila i zabranila da mi se jave. Imam poruke od prije, djeca se žale na nju kako ne da da me zovu. Tužni su i nesretni pored nje - tvrdi Dušan Jovančević, prenosi Pink.rs.


- Ne pamtim kad smo se čuli. Ne mogu da dođem do njih uopšte. Ne znam gdje da se prijavim za pomoć. Ako neko želi da pomogne za ovaj moj slučaj? Ne dozvoljava da me djeca kontaktiraju. Djeca me traže, plaču kad smo se posljednji put čuli. Branim im da plaču, kažem ako plačete prekinuću vam vezu. Maltretiraju djecu, mora neko da ih prijavi - dodaje Tanjin bivši suprug Dušan, koji je ostao u Australiji.


Naime, gore navedeni portal je došao u posjed navodnih poruka dječaka koji su, sudeći po prepisci sa ocem, navodno nezadovoljni životom u Srbiji.

- Tata pomozi mi, ona želi da zna šta govorim, tako sma ljut - piše navodno Tanjin sin svom ocu.


- Baš sam bio ljut, mama me je udarila. Tata, ne mogu da živim ovdje, ne sviđa mi se grad i dosadno mi je. Sad me je kaznila i oduzela mi iPad. Mrzim svoj život. Ne mogu da izdržim, skočio bih sa balkona, neću to uraditi, ali se tako osjećam. Jedem na silu jer sam jako tužan - dodaje navodno Tanjin sin kroz poruke svom ocu, prenosi gore pomenuti portal.


- Mrzim je, ona je najgora mama na svijetu. Ne mogu da živim bez tebe, tata - piše navodno Tanjin sin.

- Mama kaže ''Tata je budala, pusti ga''. To me tako iznervira i rastuži.

- Štitiću vas kao i uvijek. Moraš me braniti i ne smiješ dozvoliti da bilo ko kaže nešto loše o meni - odgovara Dušan sinu.


- Rekao sam im da ućute. Ok, tata, mogu li te pozvati sad - odgovara navodno dječak.

- Ne mogu da živim bez tebe tata. Nikad toliko nisam plakao u životu. Jako sam tužan.

- Jako sam ljut, mnogo se nerviram i ne mogu da se kontrolišem. Muka mi je od nje, snima me. Loši ljudi su oko mene, plačem non-stop - piše navodno pjevačicin sin.

- Ti si najbolji tata na svijetu. Stalno zamišljam kako živim sa tobom, bio sam veoma zabrinut kad nismo imali internet i nismo mogli da se čujemo sa tobom. Volim te!

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.