x

užas

M.š na umivanje, gluperdo jedna! Debeli, jesi li ždrao? Pojavili se šok snimci kako Mika Aleksić ponižava djecu na časovima glume!

Mlada glumica Milena Radulović priznala je javno da ju je s..ovao učitelj škole glume Miroslav Mika Aleksić, koji je nakon toga uhapšen zbog sumnje da je godinama s..ovao ili s..sualno uznemiravao pet djevojaka.

Sada su se na društvenim mrežama pojavili snimci na kojima se vidi kako Mika Aleksić tretira učenike u svojoj školi. Na jednom snimku Aleksić je dječaku rekao da je glup, zbog toga što nije naučio napamet zadatu pjesmu. Na to mu je mališan odgovorio da je "samo malo glup".

Kada je Mika drugog učenika pitao zbog čega nije naučio zadatak, nazvao ga je "gluperdom" i otjerao "na umivanje".


"Nije te sramota? Jeste? Siguran si? Mnogo si veliki folirant. More, m.š na umivanje, gluperdo jedna", "Čovječe debeli, kako me ti zabrinjavaš. Nisi oslabio?", izgovarao je Mika Aleksić, što se jasno čuje na snimku kada je Mika gostovao u emisiji "Dok anđeli spavaju".


"Ćorko je ćorko, klempa je klempa, kada glupaku kažete da je glupak on se ne ljuti, svi na to pristaju zato što znaju da je to tako. Kada odrastu shvate da mogu da se brane na drugi način. Najlakše ćete razbiti komplekse ako prihvatite ono što jeste", govorio je Mika kada su ga pitali zbog čega "vrijeđa" djecu dok predaje.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.