x

Muamer Bjelak je otac troje maloljetne djece, bori se za život: Stanje se iskomplikovalo, hitno potrebno skupiti novac!

Muamer Bjelak široj javnosti u Bosni i Hercegovini ali i šire poznat po učešću u nekoliko bosanskohercegovačkih i regionalnih muzičkih programa je nedavno podijelio detalje teškog zdravstvenog stanja, da bi se ubrzo potom pokrenula akcija skupljanja novca za operaciju. Zaraza bakterijom streptokok je oslabila njegovo zdravstveno stanje i na kraju se njen uticaj odrazio na Muamerovo srce. Nažalost, njegovo stanje se iskomplikovalo i hitno je potrebno skupiti novčana sredstva. 

Njegova neumorna borba za život se nastavlja, no i ovaj put kroz istu ne smije ići sam, Bjelak treba našu pomoć.

Pogrešne dijagnoze, čekanja, nedostatak novca za dalje liječenje, ustanovljena zaraza bakterijom streptokok, znatno su narušila njegovo zdravlje. Nije se usudio imati operaciju u Bosni i Hercegovini jer kako kaže “doktorima ne vjeruje ništa.“

Muamer Bjelak obišao je sve klinike i jedva ostao živ. Bakterija streptokok dodatno je oslabila njegovo zdravstveno stanje i na kraju se njen uticaj odrazio na Muamerovo srce.


I sada, da bi ostao živ, potrebno je hitno obezbijediti određena novčana sredstva budući da se njegovo stanje iskomplikovalo. Muamer je otac troje maloljetne djece i nažalost nemamo puno vremena. 

Za sve koji su van BiH postoji PayPal: 

Pozivom na broj 090/291 - 020 donirate 2 KM.

Broj žiroračuna
Muamer Bjelak 
338 690 251603 2093

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.