x

roditelji zabrinuti

Muhamed je novi dečko Tanje Savić: Pjevačica zavela 11 godina mlađeg!

Tanja Savić je navodno zaljubljena u Muhameda, čovjeka 11 godina mlađeg od nje. Par se upoznao u Americi, gdje je Tanja bila na turneji, a Muhamed se preselio u Beograd, kako bi se češće viđali. 

Nova ljubav Tanje Savić donosi nove probleme, pjevačicinim roditeljima nije po volji njena veza sa Muhamedom, ali ona je izabrala da ne sluša njihovo mišljenje, i nastavila sa svojim životom kako je zamislila. Muhamed živi blizu centra i dosta vremena provodi sa Tanjom, iako se zbog medija trude da dolaze odvojeno.


Njih dvoje su zapostavili sve dosadašnje i trude se da svaki trenutak provedu zajedno. On je pokazao svoja osjećanja prema njoj uz puno pažnje i nježnosti što je osvojilo pjevačicinu ljubav. Taman kad je Tanja mislila da će sve u njenom emotivnom životu biti u redu, neočekivano se pojavio novi problem. Njen novi partner, Muhamed, je muslimanske vjeroispovijesti, što je Tanjinim roditeljima izazvalo mnogo razloga za brigu.


Tanja se trudi da ih ubijedi da prihvate njenog novog partnera, ali njeni roditelji i dalje to odbijaju. Ona je takođe nedavno otkrila da joj je neko osvojio srce, što pokazuje skupocjenim poklonima koje dobija. Čak iako želi da tajne o njenom emotivnom partneru ostanu obilježene, Tanjina ljubav ne smije da bude zataškana – jer je, kao što ona sama kaže, njeno srce zarobljeno.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Ekskluziv.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.