x

Jasna poruka Cohena

"Musa je odlučio da ostane, predomislit će se samo ako po njega dođu Lakersi ili Barcelona"

Bh. reprezentativac Džanan Musa ove sezone igra fantastično u dresu španskog Breogana.

Musa je pred početak ove sezone odlučio da potpiše ugovor s Breoganom koji je uspio da izbori plasman u najjači rang španske košarke. Ispostavilo se da je Musa donio odličan potez jer igra sjajno u dresu ovog kluba.

Za kratko vrijeme Musa je postao ponajbolji košarkaš Breogana i pokazao je konačno o kakvom talentu se radi.

Nakon što je napustio Brooklyn Netse i nakon toga Efes mnogi su sumnjali u kvalitet bh. košarkaša, ali igrama u Breoganu pokazao je da se radi o zaista fantastičnom igraču.


Ipak, u Breoganu su itekako zabrinuti u posljednje vrijeme jer Musa ima u ugovoru klauzulu da može napustiti klub ukoliko dođe ponuda neke ekipe iz Eurolige ili čak NBA lige.

Međutim, njegov predstavnik Moises Cohen, koji je inače predstavnik menadžerske agencije Miška Ražnatovića u Španiji, izjavio je da od Musinog odlaska iz Breogana neće biti ništa.


Cohen je poručio još jednom da je Musa fokusiran samo na svoj trenutni tim, te da bi mogao napustiti Breogan u januaru samo ukoliko dođe za njega neka ponuda koju ne može da odbije.

"Musa je već odlučio da ostane u klubu, a to se može promijeniti samo ukoliko ga budu željeli dovesti LA Lakersi ili Barcelona. Tako je i s ostalim našim igračima koji žele da ostanu i odrade svoj ugovor do kraja sezone", rekao je Cohen.

Musa u ugovoru ima izlaznu klauzulu koja važi do 31. januara, ali čini se da bh. košarkaš nema namjeru da napušta Breogan do kraja ove sezone.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.