x

hit video

Muškarac potpuno bos, u šorcu i bez majice hoda Sarajevom, prošao kroz cijeli grad! (Video)

Nepoznati muškarac snimljen je u centru Sarajeva, tačnije na platou Aria shopping centra, kako potpuno bos, bez majice i u šorcu šeta ulicama glavnog grada.


Prema fizičkom izgledu očigledno se radi o stranom državljaninu, muškarcu azijskog porijekla.

On je također na leđima nosio ruksak, a nije poznato da li je u pitanju neki performans ili se oskudno odjeveni muškarac jednostavno odlučio rashladiti šetnjom u Sarajevu.

Dok ga građani Sarajeva neobično posmatraju, muškarac izgleda kao da uživa u turističkom obilasku grada. Moguće je i da je riječ o nekoj vrsti treninga, a građani javljaju da su ga vidjeli kako obilazi cijeli grad. Osim u centru, primijećen je i na Otoci i drugim dijelovima Sarajeva.

Inače, danas je drugi dan od kada glavni grad prekriva bijeli prekrivač te se temperature u Sarajevu kreću od -4 do 1 stepen C. Tako hladno vrijeme ne smeta svima, a mnogi vjeruju u korisnost različitih zdravstvenih tretmana hladnoćom.

Jedna od najpoznatijih je Wim Hof metoda čiji je cilj pospješavanje cjelokupnog zdravlja tijela. Čak i neki poznati iz regiona su otkrili da se zbog zdravlja kupaju ledenom vodom, a jedna od njih je i Danijela Martinović.

Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.