x

Muškarac u Splitu odgrizao uho turistu koji mu je pogledao djevojku!

Jutros oko 5:30 u Sinjskoj ulici u samom centru Splita došlo je do fizičkog napada. Kako za Dalmaciju Danas govore osobe koje su se zatekle na mjestu događaja, jedan muškarac je fizički napao mlađeg turista jer mu je "krivo pogledao djevojku".

Tijekom napada odgrizao mu je pola uha, koje su djelatnici obližnjeg noćnog kluba stavili na led do dolaska hitne pomoći.

Kako se doznaje, mladiću je uho zašiveno i otpušten je na kućnu njegu.


"Na Klaićevoj poljani kod Sinjske ulice, sukobili su se zasad nepoznati muškarac i 20-godišnji francuski državljanin. Francuski državljanin je lakše ozlijeđen, odgrizena mu je lijeva uška. Nakon bolničkog liječenja, otpušten je na kućnu njegu. Policija provodi kriminalističko istraživanje i traga za napadačem", javila je policija.


Oko 15:30 policija je objavila još detalja oko napada.

"Jutros oko 5 sati na Klaićevoj poljani u Splitu došlo je do sukoba između 20-godišnjeg francuskog državljanina i nepoznate muške osobe. Prema do sada prikupljenim informacijama, radi se najvjerojatnije o stranom državljaninu, koji se nakon sukoba i ozljeđivanja 20-godišnjeg Francuza udaljio s mjesta događaja. Za njim se traga", objavili su iz policije.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Index.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.