x

ŽENE IH SE STIDE

Muškarci misle da su ove „nesavršenosti“ veoma privlačne

Pripadnice nježnijeg spola se često time zamaraju


Žene se često brinu o tome šta muškarci misle o njihovom izgledu, pa se trude da budu savršene. Međutim, ono što mnoge ne shvataju jeste da su neke stvari koje vide kao nepravilnosti i nesavršenosti zapravo izuzetno privlačne muškarcima, piše „Your tango“.

Kukasti nos

- Prelijep ti je nos, nemaš ništa loše u profilu, izgledaš kao egipatska boginja. Nema svrhe uopšte se time zamarati - objasnila je autorica „Your tango“.

Mekan stomak

Možda ste primijetili da muškarci ponekad vole da zgrabe one nešto mekše dijelove tijela tokom seksa. Mekani stomak je bonus u ovom pogledu, tako da ni o tome ne treba da se brinete.

Male grudi

Prirodno je da muškarci vole velike grudi, nema smisla to poricati, ali nije ni da su samo velike grudi privlačne. Male grudi su odlične jer izgledaju zaista lijepo ispod dubokog V-izreza i, ako napolju nije previše hladno, ne treba vam ni grudnjak. Grudi su dojke - bez obzira na veličinu.

Nonšalantan izgled

Većina muškaraca se slaže da su opušten izgled, raščupana kosa i lice bez šminke često privlačniji od potpuno urednog stajlinga jer izgleda prirodnije, iako, naravno, ni u tome nema apsolutno ništa loše.

Razmak između zuba

Ovu malu ‘nepravilnost’ muškarci često smatraju smrtonosnim sredstvom zavođenja. Koliko god da mislite da nije lijepo, zapravo je prilično slatko, ali i seksi.

Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.