x

Muške nesavršenosti koje žene vole: P.S. Muškarci ih mrze

Muški šarm je nešto što je teško opisati riječima, a često tom skrivenom seksepilu doprinose sitnice koje muškarca čine posebnim i jednostavno neodoljivim.

#1 Ima stomačić

Čak dvije trećine ispitanih žena u jednoj je anketi potvrdilo kako popularna “kornjača” na stomaku nije toliko seksi koliko se o tome priča. Naime, žene su izjavile kako im je draže vidjeti prirodni trbuščić koji opisuje “normalnog” frajera koji nije opsjednut ogledalom, dizanjem tegova i proteinima. Čini se kako umjerenost uvijek pali.

#2 Kasni s brijanjem

Mlada brada stara nekoliko dana pravi je mamac za žene. Nije riječ o bradi kao takvoj već u pomalo buntovničkom i vrlo ležernom izgledu muškarca koji uz odgovarajuću odjeću i pomalo “frajerski” stav jednostavno vrišti seksepilom.

#3 Znakovi starenja

Anketa je takođe potvrdila kako žene prosijedu kosu doživljavaju kao vrlo seksi. Iako danas sve više muškaraca poseže za farbom za kosu kako bi prikrili prve znakove starenja, žene će radije odabrati prosijedog muškarca nego vještački izgled koji se ne može neprimjetiti. Isto vrijedi i za seksi ćelavce koji šišanjem na milimetar ili nulu mogu izgledati neodoljivo.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Moj suprug i ja smo u braku već oko 7 godina. Sretno smo bili u braku s dvoje djece, sad sam zadnjih mjesec dana počeo primjećivati ​​čudno ponašanje od njega i nekoliko tjedana kasnije otkrio sam da moj muž viđa nekoga. Kasno se počeo vraćati s posla, jedva se brine za mene ili djecu više, Ponekad izlazi, a ne vraća se kući otprilike 2-3 dana. Učinio sam sve što sam mogao da otklonim ovaj problem, ali sve je bilo uzalud, postao sam vrlo zabrinut i potrebna mi je pomoć Kako sam jednog dana pregledavao Internet, naišao na web stranicu koja je sugerirala da dr. Igbinovia može pomoći u rješavanju bračnih problema, obnovi narušenih odnosa i Tako da, osjetio sam da bih ga trebao pokušati, pa sam ga kontaktirao i on je za mene učinio čaroliju samo dva dana moj muž je došao kod mene i ispričao se zbog počinjenih nepravde i obećao da više nikada neće to učiniti od tada sve ima vratio u normalu. Ja i moja obitelj ponovno zajedno sretno živimo .. Sve zahvaljujući dr. Igbinoviji. Ako vam treba čarobnjak koji može izgovoriti čaroliju koja zaista djeluje, predlažem da se obratite njemu. Neće vas razočarati. Ovo je njegov E-mail: [email protected] ili WhatsApp / viber +2348144480786, uzimajte stvari zdravo za gotovo i to će vam biti oduzeto..