x

MUŽ JE PESNICOM UDARIO U GLAVU, ONA NJEGA IZGREBALA: Anabela Atijas prije 2 dana naslutila NASILJE, njena poruka na Instagramu je JEZIVA!

Anabela Atijas i njen suprug Andrej Atijas privedeni su u policiju poslije tuče, kada je Andrej navodno pjevačicu udario pesnicom u glavu, a ona je njega u tom guranju ogrebala.

Poslije prijave oboje su privedeni u policiju, a kako saznajemo, poslije saslušanja Anabela nije podigla prijavu protiv supruga. Iako se par pomirio u policiji, razmatra se mogućnost izricanje zabrane prilaska pjevačicinom mužu.


Pjevačica je izgleda preosjetila da će se nešto desiti, pa je tako prije dva dana na Instagramu objavila post u kojem je predosjetila nasilje.


"Vole te dok im trebaš. Onda te odbace. Pljunu na tebe. Drugima te predstave kao lošeg. I da, to te zaboli na tren. Ali i to možeš nadvladati", citat je na slici koju je Anabela podijelila na društvenim mrežama uz komentar: 


"Pažljivo birajte kome dajete pažnju i kredibilitet! Kome u trenutcima svoje slabosti dozvolite da vam se približi do te mjere da u narodu u vaše ime govori, jer ste vi odlučili da ostanete u tišini, dostojanstveni."


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.