x

Muž joj zario nož u srce, a sad ga brani: Ja sam kriva, izazvala sam ga, da sam ćutala on to nikada ne bi uradio!

Dragana S., koju je suprug Zoran ubadao nožem u srce, i to pred njihovim kćerkama i zetom, rekla policajcima da neće teretiti muža za napad. Ja sam kriva, a ne moj muž. Ja sam ga izazvala! Svađali smo se i razbijesnila sam ga. Da sam ćutala, on to nikada ne bi uradio.

Ovo je, kako saznajemo, izjavila Dragana S. (41) iz Novog Sipa kod Kladova, koju je u noći između nedjelje i ponedjeljka pokušao da ubije suprug Zoran S. (46), i to naočigled njihovih kćerki i zeta. Dragana, koja je čudom preživjela dva uboda u srce, šokirala je svojom izjavom policajce, koji su je juče saslušali u Opštoj bolnici u Kladovu, gdje se oporavlja nakon jezivog pokušaja ubistva.


Iako je suprug Draganu tri puta ubo kuhinjskim nožem, a pitanje je da li bi preživjela da dečko njihove kćerke nije skočio na pomahnitalog Zorana, ona je izjavila „da smatra da on nije kriv ni za šta“.

- Neću ga sudski goniti i neću ga tužiti. Svađali smo se i ja sam ga izazvala. Zato se razbijesnio, a bio je pijan. Rekao mi je: „Nemoj više to da radiš, svi mi se smiju“, misleći pritom da ga varam. Odbrusila sam mu da ću raditi šta god poželim i da on ništa ne može da mi zabrani. Još sam mu i rekla: „Šta mi možeš!“ - navodno je rekla ranjena Dragana S.

Prema riječima našeg izvora, ona je ispričala da je posle tih njenih riječi Zoran dograbio nož iz kuhinje.


- Ni tada nisam prestala da ga provociram. Rekla sam mu: „Šta je, hoćeš da me ubodeš?“ Tada je Zoranu pukao film i počeo je da me ubada - završila je svoje svjedočenje Dragana, zaprepastivši sve prisutne.

Podsjetimo, Zoran S. je u ponedjeljak rano ujutro sav krvav uletio u policijsku stanicu i rekao policajcima da ga uhapse jer je izbo svoju ženu. Patrola je odmah otišla u njegovu kuću u Ulici maršala Tita i tamo zatekla ranjenu Draganu.

- Njih dvoje su se posvađali usred noći, oko dva sata poslije ponoći. Svađa je probudila najprije njihovu mlađu kćerku, koja ide u šesti razred osnovne škole. Dijete je gledalo kako tata ubada mamu. Potom su se probudili i njihova starija kćerka i njen dečko, koji je spavao kod nje. Mladić je uspio da umiri pomahnitalog Zorana i spase Dragani život - kaže izvor i dodaje: - Ne znam šta se desilo Zoranu. Djelovali su kao skladan par. On radi u jednoj privatnoj firmi, a ona u staračkom domu.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Opet se osjećam tako blagoslovljeno u braku nakon što je dr. Igbinovia vratila moju suprugu koja se sa mnom razdvojila dobrih šest godina. Am Kristian Kovač po imenu iz Zagreba, Hrvatska. Iako imam usta po cijelom tijelu, to neće biti dovoljno da zahvalim DrIgbinoviji na pomoći u mom životu. Moja supruga razdvojila se sa mnom šest godina, a ja sam bolovao i bolovao bez svoje supruge. Dakle, svuda sam tražio pomoć, ali ništa nisam uspio sve dok nisam mislio na dr Igbinovia koji sam kontaktirao putem interneta. Objasnio sam mu svoju situaciju i on je obećao da će mi se Supruga vratiti u roku od tri dana, koliko mi srce još uvijek kuca za njega. Vjerovao sam u njega i on je pripremio čaroliju za mene i moja supruga me zvala točno kad je DrIgbinovia rekla. ona će se izjasniti i rekla da ga trebam vratiti, a sada ponovno sretno živimo posljednjih šest godina. Svi koji čitaju moj članak koji mu treba pomoć neka se jave s njim. Email: [email protected] ili whatsapp / viber na +2348144480786 i pronađite brzi odgovor na svoj problem