x

Muž Tanje Savić na liječenju od dr.ge!

Tanja Savić vratila se na muzičku scenu u velikom stilu, ali u privatnom životu prolazi kroz najgori period dosad! Poslije dugogodišnjih problema sa suprugom Dušanom Jovančevićem, koji je bio zavisan od n.rkotika, morala je da donese tešku odluku! On se, prema saznanjima Kurira, već neko vrijeme nalazi na liječenju u jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Dušan je smješten na kliniku specijalizovanu upravo za bolesti zavisnosti. Detalje njegovog liječenja ekskluzivno za Kurir ispričao je izvor blizak pjevačici.

- Tanja je insistirala na liječenju. Zbog dr.ge su često imali probleme, ona to više nije mogla da podnese. Budući da je Dušan bez previše ubjeđivanja pristao na liječenje, proces je brzo započeo i evo traje već nekoliko nedjelja - kaže naš sagovornik i opisuje kako izgleda terapija kojoj je podvrgnut Jovančević.


- U Dušanovom liječenju ima nekoliko faza, nisam stručan s terminima pa ne mogu da detaljno objasnim. U pitanju je nekakvo čišćenje organizma od n.rkotika, čišćenje krvi, detoksikacija organizma, zatim audio-video terapija kojom se zavisniku stvara averzija prema dr.gi, farmakološka terapija, to znači da će piti lijekove, ali i razgovori s psihijatrom. Mora da se uspostavi normalan san, apetit, metabolizam, imunitet, a onda slijedi sagledavanje realnosti, uočavanje svojih grešaka. Na kraju mu se ugrađuje blokator, pa dr.ga više nema nikakvo dejstvo ukoliko Dušan krene da je konzumira, ili mu se sloši - kaže izvor.

On dodaje i da je Jovančević u obavezi da nakon vremena provedenog na klinici, što je u prosjeku dva do tri mjeseca, redovno da se javlja psihijatru i da dolazi na razgovore. Inače, otkrio nam je i da Tanja svog supruga redovno posjećuje, zajedno s djecom.


- Dva puta nedjeljno su dozvoljene posjete, a Tanja dolazi redovno. Vodi i sinove kako bi viđali tatu, a pošto je to dobro opremljena klinika, djeci nije dosadno. Dušan tamo ima svoj apartman, ali i razne aktivnosti - bilijar, bazen, pa se dječaci igraju s njim - kaže izvor.

Kontaktirali smo sa Tanjom, koja nas je, i prije nego što je čula pitanje, uputila na svog PR, rekavši da je na ona na odmoru. Pjevačicin predstavnik za medije Filip Belan je rekao: "Nemamo nikakav komentar i nećemo se oglašavati povodom toga. Naravno da nije istina".

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.