x

spontano

Na brzaka: Ovako je Toni zaprosio Draganu!

Dragana Mirković i Toni Bjelić imaju jedan od najskladnijih brakova na estradi i njihova ljubav traje već decenijama. Njihova ljubav počela je sasvim spontano i pretvorila se u pravu bajkovitu ljubavnu priču na kojoj im danas svi zavide.

Dragana je Tonija srela slučajno. Upoznao ih organizator Draganinog koncerta u Beču i ne sanjajući da će svoju sudbinu vezati za taj grad.

- Tog trenutka, kada mi je pružio ruku da se upoznamo, ja sam osjetila nešto neobično. Od siline emocija nisam ni čula njegovo ime. Mislila sam da ga nikada više u životu neću vidjeti, ali se on potrudio da bude drugačije – ispričala je svojevremeno Dragana.


Uslijedili su svakodnevni telefonski pozivi koji su podgrijavali emocije i jačali Draganinu odluku da svoj život spoji sa Tonijevim. Nakon godinu i po dana, Dragana je spakovala kofer i doletjela u Beč, kod Tonija i ostala zauvijek.


Ako pitate Draganu Mirković koji je najromantičniji način da mladić zaprosi djevojku, reći će vam: “U kolima, na semaforu, za vrijeme crvenog svjetla.”

Tako je, zaista originalno, Toni zaprosio Draganu. Vjenčali su se poslije mesec dana, dobili sina Marka, a zatim i kćer Manuelu.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.