x

Na Ilidži otvoren Salon ljepote i zdravlja Prestige! (GALERIJA)

Ilidža je postala bogatija za Salon ljepote i zdravlja Prestige, koji spektrom svojih usluga, kao i rezultatima istih, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Prestige se nalazi na sjajnoj lokaciji u Pejtonu (Bosanskih Gazija 20.), preko puta tramvajske stanice. U prijatnom ambijentu salona, svi klijenti će naići na ljubazno osoblje koje će im izaći u susret i zadovoljiti njihove želje. 

Salon ljepote i zdravlja Prestige

Bosanskih gazija 20, Ilidža, Bosna i Hercegovina

062 972 813

Ukoliko poželite vrijeme samo za sebe, kratki predah za dušu i tijelo i priliku da sakupite novu snagu, u Salonu ljepote i zdravlja Prestige čeka vas oaza mira. Na jednom mjestu možete da uživate u svemu što vam je potrebno da dobro izgledate i da se dobro osjećate.


Elegancija, nesvakidašnjost i prefinjenost karakterišu Prestige, a veliki broj zvanica je već na samom otvorenju bio oduševljen onim na što je naišao.

Salon ljepote i zdravlja Prestige za žene i muškarce stoji na usluzi. Za vas radi sve vrste frizura, manikir i pedikir, masaža, hidžama, maderoterapija. Uz to, povodom otvorenja za svoje klijente je spremio posebne pakete: maturski paket, relax paket i beauty paket.


Ako želite da rezervišete termin javite se na broj 062-972-813 ili 062-662-181 ili u privatne poruke na Facebook stranicu: 
https://www.facebook.com/Salon-ljepote-i-zdravlja-Prestige-1996979337218005/         


Foto: Edin Bičo

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.